Miranmiray Kızlar belki tutarda dogururum dedim.varmi benim gibi doğurmaya bekleyen? 3 cm ile 36.haftadan beri beklemedeyim😢❤️
Rocktemel Miranmiray 39+5 olarak bende doğuramadım. Sancılarım çok fazla ama düzensiz, nişan gibi herhangi bir belirti de yok. Bekliyorum hareket, yürüyüş yapıyorum ama gelen giden yok😣
Seymaayyy Miranmiray 37 haftalıktım Bende 2 cm ile beklıyorum hala suan 39 haftalıgız bakalım keyfını nezaman bozup gelır 😁
ruveyda98 Miranmiray senin postlarımı gördükçe doğurdun sanıyorum 😂 vede beni 1.5 yıl çncesine götürüyor vay be şimdi 2. İçin bunu diyoruz 😂
Selcann Miranmiray bende 38+2 bekliyorum sabırsızlıkla kizim tam 38 de gelmişti doktor buda ayni olur dedi ama hala hiç bisey yok her gun herkes arayıp soruyor doğdu mu diye 😂 resmen gelmicek gibi galiba iyice butunlestim 🤦♀️😂
asyaninanneyim Bebek9 korunmasız cinsel ilişki hurma yemek egzersiz yapmak merdiven in cık belki faydası olur deniyorum hepsini 2 cm acılmayla 34. Haftadan bunyana geldik 36 ya
asyaninanneyim Bebek9 iyi cok sükür bazen hareketli bazen durgun yalnız benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önden gittiği icin ve ciğer geliştirici iğne vuruldugum icin bu kadar rahatım. Siz yinede dikkat edin
Miranmiray asyaninanneyim benimde 31.haftada gelmeye niyetliydi 3 doz ciğer geliştirici oldum.15 gün hastanede yattım ilaç ve serumlarla durdurdular şimdiyse gelmiyor off❤️❤️😂😂😂
Miranmiray Rocktemel bende öyleyim dün gece kasılmalarim vardı bende iyice siklassin diye korunmasız ilişkide bulundum sancım baya arttı dedim kessin geliyor ama saat 3 gibi geçti sancılar şuan birşey yok galiba yalancı sancı ve 1 haftadır böyle 😕
Rocktemel Miranmiray Bende 39. Haftanın başından beri böyleyim. Düzenli ilişki yürüyüş vs yapıyorum ama sadece her gün şiddeti artıyor. Doğum sancılarını düşünemiyorum bile. Bebeler rahat dediğiniz gibi. Sancım olmasa kalsın valla ama yeter da😌
Miranmiray Mavilio2 tam nişan miydi emin değilim ama bir kere muayne oldum iki kere kanlı geldi.uc defa da açık kahverengi leke geldi.ama sümüksü değildi nişan miydi degilmuydi pek emin olamadım doğrusu🤔
Miranmiray ruveyda98 ahaha aynen kız ilkinde de beraber beklemiştim kısmet yine beraber bekliyoruz😂😂❤️