_ipekkkkk Dün öğlen doğumum oldu süt sıkınca az az sarı geliyor ama tutamıyor daha süt gelmeyince de ağlıyor
iki_tospik_annesii _ipekkkkk Ay cnm bende 1 saat sonra falan doğuma giricem şuan evdeyim ama benimde iki gündür göğüslerimden süt geliyor üstüm hep ıslanıyor neden olur acaba İlk oğlumda olmamıştı hiç böyle
Birumuteses29 _ipekkkkk mazaj yapin cok iyi geliyo makine varsa biraz makineyle deneyin bebek sut gelmeyince cekmeyi birakabilir xunku
Hemdem_23 _ipekkkkk ben humana çay kullandm onunla arttı sonra hipp marka çay aldım hipp çok çok fazla arttırdı canım ebebek den almştı Steel tea derseniz
Hemdem_23 _ipekkkkk yulaflı bisküvi ve meyve suyu çok güzel arttırıyor ama ilk 1 hafta ye sonrasında çocuga aşırı gaz yapıyor ilk 10 gün gaz olmuyormuş.
_ipekkkkk iki_tospik_annesii Benim ilk gebeliğim canım bilmiyorum ki ne güzel süt geliyor maşallah 🤲 Sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin rabbim 🤲 Benimde sıkınca sarı geliyor anca damla damla ama Sıka Sıka veriyorum öyle sık sık ağlamıyor doymasa ağlar demi
Hemdem_23 iki_tospik_annesii sağlıkla kucagınza alın inşallah. Benm 7. Ayda gelmeye başlamıştı ama dogumdan sonra korkudan gelmedi
_ipekkkkk Birumuteses29 Manuel pompa aldım ama ise yaramadı eşime elektilikli aldiracagm söyledim bide sıcak kompleks iyi geliyor diye duydum sıcak havlu koymak vs
Milam_34 _ipekkkkk yeni doğum yaptiniz sanırım bende ilk kez anne olucam nasipse ama hemen elektrikli falan almayın sakinlesin önce duş alın günlük stres yapmayın gelicektir doktora sordunuz mu
Belacivciv _ipekkkkk Daha ikinci gününüz endişelenmeyin 3. Veya 4. günde emzirdikçe açılıyor süt kanalları. Benim 4. günde açıldı, az da gelse emzirin bol bol daha belli değildir sütünüzün azlığı çokluğu zaten
_ipekkkkk Belacivciv sağolasın canım Şimdi soyup götürdük kilo olcucekler bakalm kilo almışım mı diye emzirebilmişim mi diye bakmaya geldiler
Belacivciv _ipekkkkk Kilo verdiyse de korkma ilk önce kilo veriyorlar çok normal, bizim 300 gram vermişti iki günde sonra almaya başladı her gün. Aklında olsun şimdiden endişe etme 😊
Hemdem_23 _ipekkkkk su da arttırır merak etme ilk günler zaten az geliyor o çektikçe artacak. Ama suyu 4 lştredn fazla içme sütün kalitesini düşğrüyormış 4 lştredn fazlası
_ipekkkkk Belacivciv oh elhamdülillah bakalm doktor salı günü sarılık durumuna bakilcak duruma göre takipteyiz🌺🤲
Sumiire _ipekkkkk banyo yapınca coğu kişi geliyo diyo isterseniz ılık susta az masaj yapın kanallar acıkır dşyolar
Mermaid-AA _ipekkkkk Canım daha önce şeker ölçümü için konuşmuştuk seninle, şimdi konuyu görünce çok sevindim 🥰 Allah size bağışlasın, hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😍 Darısı vakitlice sağlıkla bize olsun inşallah canım, tebrik ederim 🥰😍🌸🤍
Sumiire _ipekkkkk oda olabilir ama duşun çok faydası var diyolar eczanede su gecirmez dikiş bantları satılıyo sezeryan yerinizi bantlayıp duş alabilirsiniz o şekilde