yunusemreninannesiii Kızlar benım gibi uyuyamıyanlar var mı ya 25+4 günlüğüm daha uyuyamıyorum rahatça ya bileğim agrıyor ya da vajına kemiğim dönerken felan 😞😞😞😞 hasta da oldum galıba terlıyorum bogazım mıdem kötü 😞
RumeysaNur34 yunusemreninannesiii benimde boğazım kötü oğlan rahatsız ateşi çıkmasın diye nöbetteyim 35+5 kasık ağrıları oluyor 😔
Hasanbbek yunusemreninannesiii uyuduğum 3 saat sonrası yok gündüzlerim gece oldu şimdi de oğluşum içerde oynuyor bu saatte anneyi uyutmuyor oyun istiyor 🙃
betuss5 yunusemreninannesiii 38.haftadayim saat basi tuvalete gitmekten ,saga sola bile rahat donememekten uyuyamiyorum 🙄Ah ah yuzustu yatmayi ozledim .Saat 7 ye gelcek daha yeni dalicam uykuya
Zambak28 35+6 dan bildiriyorum bu haftalar da hiç hiç uyunmuyormus 🙈😁 neyseki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum artık 🤭
yunusemreninannesiii Hasanbbek benım de öyle soluma yatsam oraya vuruyo sagıma yatsam oraya vuruyo beni sıkıştırdın der gibi 😂
yunusemreninannesiii betuss5 bnde uyumusum nasıl olduysa bu seferde eşimi işe kaldırmaya kalktım kasık agrım var birde sol taraftım normal mi ya 😞
Morprenses yunusemreninannesiii benim bu durum 33 te basladı uyuyorum ama gece uyanıp uyuyamıyorum. Senin biraz erken olmuş gün içinde egzersiz veya yürüyüş yapıyor musun hem yorup kolay uykuya dalmanı sağlar hem ağrılara iyi gelir
eslemsi yunusemreninannesiii ben son haftalar uyuyamiyordum kizimda yada vc gitmekten uyuyamazdim bunda daha 11 haftaligim kac haftadir uyuyamiyorum delircem bi derdimde yok ama huzursuzum kalbim uyumuyor sanki
uraseliz yunusemreninannesiii Bende bir kaç haftadır aynı durumdayım 32+1 gece sıfır uyku gündüz uyuklama hali biri sağdan biri soldan vuruyor cok araştırdım malesef böyle geçiyormuş uykusuzluğa şimdiden alıştırma yapıyoruz 💃💃🥳🥳