SekerDehasi Kızlar ayağımda uzun süredir gecmeyen mantar enfeksiyonu yasiyorum . Kinanin iyi geldiğini duydum ama hamilelikte yakilmaz diyende var yakilir diyende var . Siz hamilelikte kina yaktinizmi ve ya yakana şahit oldunuzmu ?
Elizbsra01_ SekerDehasi Bu hamilelikte bence herşeyi çok fazla abartıyorlar eskiden annleerimiz de böyle yapıyor muydu acaba onu yapsam bişi olur mu bunu yapsam bişi olur mu diye artık öyle bir çaga geldik ki hamileyken su içsem bişi olur mu diyecek kadar güvensiz kaldkk 😕 Bence yap canım bişi olmaz nolcak 🧸🧸
edadmir SekerDehasi ben elime de ayağımada sacıma dahi yaktım canım hiç bir şey olmadı bende bana yakma bebek boklu olur dediler dedimbebek hiç kakasını yapmıycak sacma sapan şeyler diyolar o yüzden kulak asmadım yaktım sorun olmadı bende
Hanife_ SekerDehasi yakılmaz diye duymadım 3 elti hamileyiz biri 3 ocakta dogurdu biri bu gece doğuruyor ikisi de kına yaktı en küçük kaynımın kınası vardı kınayı da ben yoğurdum baya hepimiz kınayla haşır neşir olduk 😀
SekerDehasi Elizbsra01_ Bana kalirsa yapcam zatende illa kafami kurcaliyor iste birsey duysam acabami diyorum
Elizbsra01_ SekerDehasi Bişi olmaz tatlım yap sen burda nsanlar bazen çok abartıyor bişileri Hatta öyle abartıyorlar ki geçen gün postta kestane yesem bişi olur mu diye bir yazıya bile rastladım 😏 Canının istediği herşeyi de ye insanları da fazla takma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
SekerDehasi Elizbsra01_ Amin teşekkür ederim . Yeme içme oldumu affetmem yerim ederim 😃 ama leke birakici sey olunca terettut ettim . Zaten mantarlı bolgelere yaksam yeter . Oyle ayağımı sokup cikartmicam 😂
SekerDehasi edadmir banada sakiz cignersen bebegin boklu olur dediler 😂 aa dedm normal de hic boklu degillermi 😂 ay valla yakiyim ya yoksa parcalicam kasimaktan ayaklarimi . Cok teşekkür ederim