Ceylin8 Kizlar 3 gundur ozel bolgem ve yan baldirlerim agriyor yurudukce kalkarken falsn 21+2 normal mi yasayan varmi
Senibeklerken Ceylin8 bendede çok oluyordu özel bölgrde ağrı. Şuan 36 haftalığım. Zaman zaman yine oluyor. Doktorum normal olduğunu söylemişti
Ceylanyusuf Ceylin8 normal canım büyüdükçe ağırlasıyor yürüyüş yapamıyordum sanki bir an gelicek gibi canım acıyor du şimdi doğum zamanım geldi daha da çok oluyor ağrım
Aydaozk Ceylin8 catı kemikleri genişliyor canım ben doktoruma söylediğimde magnezyum vermişti birde enfeksiyon cıktı oda yapar demişti
Ceylin8 Senibeklerken cok saolun ya cok korktum birazda enfeksiyon oldum sag sola donmek iskence sanki
Mltm Bacaklarında baldırda belirginleşmiş damarlar var mı? Ben de 2 ay boyunca özel bölge ağrısını araştırdım şuan 35. Haftadayım. Bacaklarımda varis var onlar zaten ağrıyor diye umursamadım ama özel bölgeye kadar uzanmış varis . Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu ihtimali de göz önünde bulundur diye söylüyorum çünkü hamileliktendir normaldir demiştim. Farklı bir durummuş farkına varamadım