Seym34 merhaba kızlar. 39+4 günlük hamileyim dün hastanede açıklık varmı die baktı ebe ondan sonra kahve rengimsi bi akıntı geldi çok az benimki gibi olup doğuran var mı
papiarya Seym34 30 haftalıkken oldu alttan muayene aynı şekilde akıntı geliyor öyle normal .. annemde söyledi alttan muayene olduktan sonra oluyormuş öyle şeyler ama ertesi gün sonunda geçmesi lazım geçmezse doktora gidin .. Hayırlı doğumlar şimdiden :)
Gokhangurbet58 Seym34 canm bnmde 38+4 te altan muayne oldum. Diger gunu bnmde hafif yapiskan bi akintim geldi 3 gun sonrasinda da dogum yaptim
Aysenurtsr Benim de hem kanama hem akinti nerdeyse geceye kadar surdu ama dogurmadim hala😃 sancin olursa gel dedi doktorum.
Aysenurtsr Seym34 bak diger arkadaslar 3,4 gun sonra yapmis, bizde yapariz insallah bekliyelim😂 hurma ye bol bol, egil kalk acilsin. Ben o moddayim su sira 😜
MeryemKurtul Bende muayeneden 4 gün sonra doğurdum 🤭 sıfır sancı ile gittim hastaneye suyum geldi sadece . Ummadığınız anda geliyorlar 😇🙈
Seym34 Aysenurtsr suan hastanedeyim gözaltında bakalım canım ne olacak hayırlısı inşallah doğururuz 😂😂
Seym34 Aysenurtsr sertleşme var karnımda birazda asagı doğru sancı yarın ultrason a baglicam sesi duruma göre konuşuruz dedi