hafsam_omerim Mrvsdt gerçekten bu yorumları okudukça çok fazla üzülüyorum ülkem ne duruma gelmiş parası olmayan ölsün o durumda devlet hastaneleri bu kadar mı kötü
hafsam_omerim Mrvsdt gerçekten üzücü olan şu ki devlet her alanda özel sektörün eline bırakmış birçok alanı. Eğitim sağlık vs vs sigortalı bir işte çalışıyorsun ama istediğin sağlık hizmetini alamıyorsun. Sosyal devlet böyle olmamalı.
Mrvsdt B1983 bende öyle düşünüyorum konuşcam bende yazarım buraya konuştuktan sonra bakalım ne diyecekler
Busra_8 Mrvsdt ya cnm sen nerde yaşıyosum ben k. maraşta oturuyorum normal 1500 sezeryan 2500 dediler bize normal doğuma kendi doktorunu istersen 3000 teleymiş orda çokmu pahalı sanki
Mrvsdt Busra_8 İzmir’de yaşıyorum evet burda heryer uçuk en uygun yerlerden birisi hatta 7200 hepsi aynı fiyat bizde durum neyi gösterirse
Gulce29 Elfvli aynen kesinlikle doktor çok önemli zaten özelde ki doktorların öz geçmişine baktığınız zaman hep devlet hastanerinden çıkma 🤷♀️
Asli47 piinaarr sadık bey benim doktorum irfan bey ile çok yakınlar ne zaman muayene gitsem oda geliyor tanıyorum irfan beyi de beraber giriyprlar Doğumlara ikiside çok iyi doktor 🤗