ozmus Kızlar bebeğin kanala girdiğini anladınız mı? Nasıl anladınız? 35+5 oldum bir şeyler hissediyorum ama emin olamadım
Rmys09 36+2 yiz bebişi çok aşağıda hissediyorum ama kanala girdi demek değilmiş bu daha bugün muayene oldum doktor Kanala girdi vs demedi sen ne hissediyorsun 🌸
ozmus Rmys09 ya birden kasıklarımda bir ağrı oldu geçti, aşağı baskı hissediyorum. Bir de normalde sağlı sollu hareket hissederdim şimdi aşağılı yukarılı daha çok hissediyorum 🙄 bilemeeim ama 🤭🙈
2melek_annesiii ozmus bende son günlerde öyleyim sanırım kanala girince böyle oluyor. mesanemde ve aşağıda aşırı baskı hissediyorum bebek hareket ettikçe ve göğsümün altında elim kadar boşluk oldu sanki karnım aşağı indi 35 .2 yiz bizde
ozmus 2melek_annesiii benim mesela şu anda daha çok göğüsümün orada hissediyorum. Ayakları geldi sanki oraya. Çünkü daha önce yukarılarda hiç hareket hissetmemiştim. Salı gitcem bakalım neymiş çok merak ettim 🙈
ozmus mommasBoys hareketlerini göğüs altında hissetmeye başladım. Hiç öyle yukarıda hissetmezdim. Normal mi peki kanala girdiyse? Bir de karın düşme olayı kesin oluyor mu kanala girince
ozmus hafsam_omerim işte ben de şu an bir şeyler hissediyorum ama tecrübesiz olduğum için sorayım dedim😊
mommasBoys ozmus yok canım benim karnım düşmedi hiç hatta 37. Haftamda doktor başı tamamen yerleşmiş açılmanda var dikkatli ol demişti ona rağmen ayak hareketlerini hep hep yukarıda midemin hemen altında hissediyordum
hafsam_omerim ozmus bende kanala indi sanıyordum ama karın aşağı inice baya anlaşılıyor. Göğüs altı boşalıyor falan. Sana tavsiyem çok hareket yap. Sürekli yürüyüş yap. Cinsel ilişki de doğumu kolaylaştırır diyolar
ozmus hafsam_omerim tam 36 ya girince başlayacağım hareketlere. Şimdi başlarım birden gelir diye korkuyorum 🙈🙈