Kubramiray Selam arkadaşlar 30+6 haftalik bebegim sin iki aydır geçmeyen genital bolgede baski ve agrim var sin iki gündür tuvaletetimj yaparken kaşıklar şiddetli ağrı hissediyorum ve 20 dakikada yarım saatte bir tuvalete hitnskten yoruldum bu konu hakkında bilgisi olsn varmi doktora dün gittim normal olduğunu doyledi içime sinmedi yardın edin lütfen bana
Leylayz Kubramiray canm bende bu gece itibariyle 31 hafta oldum bende de aynı sorunlar var vajinal ağrı ve sık tuvalete çıkma ama bunlar normal bebek büyüyüp baskı yapıyor
Mercimekismom Kubramiray bizde 30+6 dayız. Ve dünden beri bizde sık idrar ve kaşıkta bir baskı hissediyorum normalmiş ama korkma sende 😊
guzelbebegimmmmm Kubramiray doktorunuzun söylediği değil de buradaki yorumlar mı içinize sinecek? Ay bi garipsiniz 😄
hilalmevsim_3467 Kubramiray İlk kızımda bende rahattım şimdi aynı dertler bendede var doktora sordum normal dedi sizede doktor normal demiş içiniz rahat olsun 😊31 haftalık oldum bu arada
Mimik Canim cooook normal… Onu ben de hissediyorum ve eminim bircogumuz hissediyor da… Sık idraaaarr miii… Tuvalet benim oturma odam oldu🤭🤭🤭 Doktorum bana baski hissetmen, sanki cikacakmis gibi hissetmen cok normal, korkma cikmaz demisti…