ArenAsilmomm Kızlar idrar yolu enfeksiyonum var ama ilaçlarla en aza indirildi suan bi sıkıntısını ağrısını yaşamıyorum ama hep sarı akıntım var hiç bi zaman tertemiz akıntısız veya günlük pedsiz bi günüm geçmedi 24 haftalığım çok sıkıldım 🙄
Ebrudrgt ArenAsilmomm al bendende o kadar yaa. Doktora kalsa bol su iç diyor ilaç vermiyor. Bir kere fitil kullandım ama aynı. Gerci 39+5im artık birşey olmaz herhalde Allahın izniyle 🙄
MerveeD ArenAsilmomm gunluk ped kullanmayın ama Bendede enfeksıyon oldu doktorum gunluk ped vs önermıyoruz sureklı ıc camasırı degıstır dedi
ArenAsilmomm Ebrudrgt ben çok antibiyotikler kullandım da şu akıntı dan hiç kurtulamadım gebelikten önce de şimdi de 😟
Ebrudrgt ArenAsilmomm valla canm inanki benmde idrar yolu enfeksiyonum oncesndede vardı senn gibi. Bende cektim yani hep. Allah yardımcımız olsun ya 🤦♀️🙁 bol su icmekte yarar var yinede ilac iyi degil oyle surekli kullanmak
Pemberuya ArenAsilmomm Karnıbahar kürü gebe olup Enfeksiyon olanlara öneriliyormus canm bir araştır yap istersen
busra5501 ArenAsilmomm 35 haftalık hamileyim sarı akıntı bendede var ne kullansam geçmedi. Sirkeli su deniyorum. İğne antibiyotik fitil krem yok geçmiyor. Bekarken de vardı acaba vucudumun fizyolojik doğal akıntısı mı diye düşünüyorum artık çünkü o kadar temiz bakıp dikkat ediyorum özellikle sabahları ilk uyandığımda hareket esnasında aşırı yoğun akşama doğru azalıyor. Enfeksiyon ise neden geçmiyor yıllardır onca ilaca rağmen bilmiyorum. Beyaz olmuyor bende hiç sarı yada su renginde🥺
Deletedmom623737 ArenAsilmomm Offf bende o kadar sıkıldım ki anlatamam 32 haftadayım bi ay çıkıyorsa bi ay çıkmıyor sürekli böyle ilaç kullanmaktan gına geldi artık bu arada günlük Ped önerilmiyor peçete koyun diyolar oda Bana kaşntı yaptı bende günde iki üç kere iç çamaşırı degiştiriyorum su iç diyorlar ama hiç alakası yok içiyorum suyu da 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😪
ArenAsilmomm Deletedmom623737 offf gerçekten hiç hatırlamıyorum tertemiz kaldığımı insanın siniri bozuluyor
ArenAsilmomm Pemberuya hiç alakası yok hamile kalmanı engellemez. Ama ileri derece enfeksiyonda düşük Veya erken doğumu tetikliyor tabi