Fatnur38 1 bucuk senelik evliyim ilk kez tattım bu duyguyu insallah rabbim herkese nasip etsin sorusu olan varsa yardımcı olrm https://www.hizliresim.com/h0yxq4z
Nurem20 Fatnur38 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😇Ben ve isteyen herkese rabbim bu duyguyu tatmayı nasip etsin 🤲🏻
Fatnur38 Royem62 seninde mi gecikmenin 8.günü canm insallah ben seni postlarını göryorm hep insallah kac gün var adetne
Royem62 Fatnur38 yok kuzum benim 5 günüm var bata bende 1 buçuk yıldır bekliyorum bu müjdeyi . Rabbimin izniyle bu ay bende müjdemi alırım inşallah 🤲🤲
Larraa Gözünüz aydın 🌸 Sağlıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah bir 🙏💜 Herhangi bir tedavi uygulandı mı yada ilaç kullanı mı vs? Yoksa kendiliğinden mi oldu?
Fatnur38 Larraa sagol canm allah razı olsun bu ayda adet olup tedaviye baslıcak tim adet olsada Doktor a gtsem diyordum 4.günü çagırmıstı ki minigim sürpriz yaptı kendiliğinden oldu canm
Pcosluyengec Fatnur38 Hayırlı olsun canım . Allah sağ salim kucağina almayi nasip etsin . 🤲 belirtilerin nelerdi ?
se2206 Fatnur38 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm bana da dua edermisn klomene basldm bu ay yarın doktor kontrolüm var