Gulerdemr01 Kızlar 29 haftalık gebeyim ilk gebeliğim nst dedi doktor ama ne zaman gitceğimi solemedı ne yapıyolar nst de nasl yapılıyor kaçıncı haftada oluyor soylermsnz Simdiden Tesekkur ederm 🤭💕🙏
Leylayz Gulerdemr01 Bende 31 haftalığım geçen hafta biraz sancılarım vardı hastaneye gittim nst yapalım dediler gittik birkaç alet karnıma koydular 20 dakika kadar ve orada bebeğin kalp atışları falan dinlendi, sancı çıkmadı tabi
Zehra989 Gulerdemr01 Gulerdemr01 merhaba ben de 33+2 deyim şuanda tam 32+0 da ilk nstmi oldum karnıma 2 parça bir alet taktılar bebeğin kalbini ve kasılmaları olcuyormus sanırım benimde aşırı bilgim yok ama bu şekilde bende ilk defa oldum aimdi tam 34+0 da tekrar gideceğim bakalım 😄😄
mervebuglemtkn Gulerdemr01 34 te girdim ilk yani dün cihaz bağladı buton verdi elime ve sol tarafa yatmami söyledi her bebek haraketin de butona basmami söyledi ☺️
Leylayz Gulerdemr01 olabilir canım benim de evet heralde oydu doktore yazdım oda hastaneye gel nst yap dedi ama birşey çıkmadı şükür🤭
Gulerdemr01 Kızlar bide bişey daha sorcam normal mi sezeryan mı doğum yapcagma ne zaman bakıyorlar bilginiz varmı açıklık için alttan muayene ne zaman yaparlar
Bernako İlk prop kalp atışı kasık bölgesine takılıyor lastikleniyor. 2. Prop ise mide boşluğuna takılıyor kasılmaları ölçülüyor. Eğer sancı falan yoksa çalışıyorsanız rapor için 32 de başlar. Çalışmıyorsanız herşey yolundaysa 34 de başlıyor