Mihri-balim_ Rahat yatiş pozisyonumu alayım diyorum bu sefer bizim hanım rahat etmiyor kıpır kıpır uyutmuyor sizde de oluyomu böyle geceler 🙂
Gulerdemr01 Mihri-balim_ 29 haftalık oldum vuruyo canımı yakıyo kaç kere benı sıçrattı uykumda eşimde korkuyor her gece benle bırlıkte oda sıçrıyo diyom senin minnak kızın yapıyo gerı uyuyom 5 dkk snea gene aynı tam guzel uykuya dalcam paat patt vuruyo 🤭😂😝
Sym20 Mihri-balim_ ayni durumu bende yasiyorum.bide benim minikler ikiz felaket harekletliler ve uyku falan yok bana 😀
nuhunannesi42 Mihri-balim_ Ayyy o günler bı geleydi de vuraydi acitaydi 🤣 4 gözle bekliyorum vallahi şuan 16+ 4 haftalıgim sabırsızlıkla bekliyirummmmmmm
Gulerdemr01 Mihri-balim_ ahaha evet ya öyleler sureklı eller kollar pıtır pıtır oynuyo cok minnoşlar bazen hareket etmıyo 6 saat falan sağlık ocagına gidiyorum hemen kalp atısına baktırıyorum korkuyorum ya hareket etmeyince ilk cocugum ya bikere düşük yaptm şimdi 29 haftalıgm cok düşmeye bsladm ustne smdıden 🤭☹️🙏
Teusa Ay benim hiç acıtmadi minnosum ya. Sadece aşağı vurunca tuhaf bir his oluyor 😁 biraz önce kıpır kipirdi şimdi uyudu galiba. Karnımizda uyutuyoruz ne tuhaf ya, mucize
Mihri-balim_ Teusa mucizeee ki ne mucize hergub içimdeki bu cana hayranlıkla bakıyorum rabbim ne büyüksün diyorum sonra doğduklarında da onlara sağlıklı bir beden hayırlı kişilik versin rabbim hepimize🥰
merveyalcinkaya nuhunannesi42 o zaman uykusuz gecelerede hazırlıklı olmalısın beybi 😂🙈🙈vallahi deliksiz uyuyan ben şimdi kızçem saolsun gece kafamın içinde çalaan “uykulaarr haram oldu gençliğim bak talanda olduuu çok sevdim yaşan oldu zalım geceleeer” sonra dersin hamişlik kolay şey değil boşuna demiolar annelik çok kutsal die bildiğin günah çıkarıoz burda 😂😂😂
Aslihan2 nuhunannesi42 bende oyle diyodum suan hareket edip bir yerde toplanıyor ya allahmm diyorm nereye düştüm ben😂😂 asla yatamıyorum durmuyor surekli oturmamı istiyo🙄
Sym20 Mihri-balim_ saol canim ama bazende dusunuyorum diyorum amann onlar iyi olsunlarda ben elbet vir gun uykumu alirim😀😀
Mihri-balim_ Gulerdemr01 ana yüreği anaaa 😂 çok normal öyle hissetmen inşallah saglasim doğar kuzucuklaar
nuhunannesi42 Tazeanneezgi ayyy 🤣 bakalım kim önce doğurucak benimki 23 Haziran gösteriyor seninde öyle büyük ihtimalle 🙃🙃
Gulerdemr01 Mihri-balim_ amin inşallah bacım en önemlisi o Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ınsallah💓🙏