zynpada bet_kilic42 hiiiç dünya paralar verip de bio oil lierac falan alma canım, incia nın çatlak kremi var ben onu kullanıyoru, 36 bitiyor çarşamba çok şükür hiç bir sıkıntım yok. Bol su ve incia diyorum.
blueberyy00 Ozlem_________ ay belde de mi oluyormuş 😱 bende her yerime sürüyorum.ona rağmen çatlamaya basliyorum ufak ufak belime de süreyim bari gözüm korktu gerçi çatlayacaksa her türlü çatlıyor 🤦🏻♀️
Okurgezer Hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım mustela krem ve yağına, sabah krem akşam yağ sürüyorum ikisi set halinde 400 tl ama ben şimdilik çok memnunum, bademyağı Hindistan cevizi yağı kıllanma yapacağını düşündüm, bio oil de de çok ağır koku var
Lawyer06 bet_kilic42 kilo verince de çatlar derler olabilir, siz nemlendirin yine de çatlıyorsa can sağlığı olsun ne yapalım
Ozge bet_kilic42 ablam lierac kullandı ama yine de çatladı. Dizlerine kadar hem de o biraz genetikle alakalı. Ben kilo alınca bacaklarım çatladı. Yine de nemlendirici şeyler sürüyorum daha yeni hamileyim ama çatlayacağım yine de biliyorum 😂
dlrglnc emelsena Benim göbek , karın çevremde yok ama göğüslerimde olmuş baya zaten onu görünce direk kullanmaya başladım 😢 80 di bedenim şimdi 90 taksam bu büyük demez yani ilk şok ordan geldi 😂🤦🏼♀️ Annem iki çocuk annesi yok denecek kadar az bakalım bizim nasıl olacak 😌
emelsena dlrglnc aa benim hiç olmadı. Göğüslerin küçüklüğü yada büyüklüğüyle alakalı olabilir mi acaba. Benimde karnımda var göğsümde yok. 🤔
dlrglnc emelsena Bence mutlaka ondandır çünkü küçüktü büyüdü ben nemlendirici göbek çevrem için kullandım ama orası aklıma gelipte sürmedim şimdi basen çevreme falanda kullanıyorum 😌
emelsena dlrglnc aslında sürmek lazımmış ya göğüse. Ben kakao yağı almıştım. Sürmeye başlayayım bari göğsüme 😍
bet_kilic42 Tatlı badem yağı kullanmaya başladım bugün umarım işe yarar göbeğimdeki kaşıntılar gece uykudan uyandırıyor artık 😑