gulsahelmaci Kızlar iyi akşamlar. 36 haftalık erkek bebeğe hamileyim. Yüzümde kararma oldu bu haftalarda göğüs ucum da çok karardı ve çevresinde de kararma oldu afedersiniz sanki kirli gibi. Sizler de de oldu mu
Hakanbuse gulsahelmaci ben daha yeniyim ama annem şey der dogum sancisi cekerken yuzunu beyaz bi bezle sil dogum lekesi hamilelik lekesi kalmaz sancinin verdigi teri silcekmissin bi bezle isterseniz deneyin
Mehtapca06 gulsahelmaci oldu hatta doğumuma annem geldi dedi kızım yıkanamıyorsan ben seni keseliyim boynun kararmış ama sonradan geçiyor 😂
i-p-e-k gulsahelmaci benimde boynumda siyah lekeler çıktı dediğiniz gibi sanki kirli gibi göğüs uçlarım ilk haftalardan beri simsiyah zaten koltuk altımda aşırı karardı eskiden böyle değildi
Ozlem2206 gulsahelmaci ay sormayın bizde 29+4 üz erkek bebiş bizimde yüzümde birşey yok ama koltuk altım fena halde karardı sanki yıllardır jilete vuruyormuşum gibi çok kötü oldu ve özel bölgemde çok karardı 🤦🏻♀️ Göğüs ucumda başından beri koyulaşmıştı benim zaten
gulsahelmaci Hakanbuse evet bunu duydum fakat benim sezaryen olacak doğum sancısı olmadan olmuyor sanırım
i-p-e-k Hakanbuse bende Doğumdan sonra kararan yerleri kendi saçımızla yıkarsak çıkarmış diye duymuştum 😄 ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Suzanne Benim ablamda oldu canım sanki yıllardır yıkanmamış gibi her yeri kararmıştı doğumdan sonra geçiyor bende 26 haftalığım şu an göğüs uçlarım aşırı derece de karardı siyah resmen
Hakanbuse gulsahelmaci anladim sadece soylemek istedim bilmiyodum sezeryan olcaginizi bilmeyen varsa onlrda duymus olur en azindan
Gezenanne gulsahelmaci bana doktorum ısrarla kız diyor 35+4 haftadayım elmacık kemiklerimde lekelenme oldu karardı ama göbeğimde koyu renk çizgi yok .. Yani bu cinsiyetle ilgili değil. İkinci hamileliğim bu sefer ilk Kızımda olmamıştı hamilelik lekelenmesi. Her doğum kendine özelmiş 🥰
uyanancirkiin gulsahelmaci kızıma hamileyken benimde burnumun üstünde lekelenme olmuştu doğumdan sonra kendiliğinden geçti