prensesannesiiiiiiii Merhaba anneler, Bebekleriniz bir haftada kaç gram alıyor? özellikle son 4 haftada
nazlisucan prensesannesiiiiiiii her haftanın kilosu farklı bir de genetik. Eşim 4 kilo doğmuş mesela😂 Yeğenimde 2.800 doğdu ikiside normal bebek kategorisinde.
ArenAsilmomm prensesannesiiiiiiii ben henüz 24. Haftadayım ama genelde 1 hafta da 100 gr civarı alıyor
prensesannesiiiiiiii nazlisucan benim bebis bi haftada 220 gram almışsa az gibi geldi cünkü herkes diyor ki 400 gram falan alıyor ne kadar dogru merak ettim
Esras88 prensesannesiiiiiiii 29 haftada 1200 31 haftada 1600 benimde az alıyor galiba şuan 33üz haftaya kontrol var 34 de bakalım kaç oldu
Alka prensesannesiiiiiiii Canım. Gecen hafta gittim 2800 dedi . Bu hafta gittim 37+6 da 2850 dedi. Takma bence kafana. 300 gram farkeder dedi doktor az ya da çok. Cihazla alakalı felan dedi.
iremcannn1907 Sdashn süt ürünleri çok tükettim. Mutlaka günde bir bardak süt ve en az 1 muz. Son zamanlarda birde cicibebe yedim. Birde yumurta tabi
Mucizembenim prensesannesiiiiiiii benze merak ediyorum 30 haftalık gittim en son 1410 gramdı 33 hastalıkken kontrolüm var 2 gün sonra yani acaba ne kadar olmuştur
Gamze_yildirim Benim 38. Haftamda 3.100 gramdi 39 oldum bakalım 12 sinde kontrolüm var o zamana kadar dogurmazsam inşallah tekrardan yazarım 😂😂
Gamzeli_anne_ Benim bebeğimde 29.cu haftada 1900 du 31 e girdiğim gün gittigimde 2300 du Kilomuz önde gidiyor diğer bebeklere kıyasla fazla alıyor kiloyu 🧿
Ozlem2206 prensesannesiiiiiiii kıyaslama yapmayın bence çünkü herkesin hamileliği bebeğin genetiği gelişimi bir olamaz benim arkadaşım 36da 2500 dediler 39da doğum yaptı 2750 gr doğdu bir hafta sonra 2500 e düştü geri ama sağlıklı sarılık bile olmadı
Aayyssuu prensesannesiiiiiiii sana en güzel örneği küçük oğlumla verebilirim 35 te 2500 demişti doktorumuz bende 3 kilo doğsa yeter diyordum ama ultrasonun yanılma payı her zaman var canım ben 37+2 de Doğum yaptım oğlum 3700 gram doğdu ölçümlerde de 3200 falan çıkıyordu Doktorum bana bebeğin midesi boşsa o bile çok farkeder yanlış ölçüm yaptırır demişti mesela mideleri doluyken daha yüksek çıkıyor kiloları sağlıkla gelsin inşallah ben 2 hamileliğimde de son ayda cicibebe muz süt karışımı yaptım çok faydasını gördüm 😍💐