cesuranne Burcu_akbb nasıl yani doğumhaneye götürmüyorlar mı tek kişilik odada mı doğuruyoruz bir de sezeryan olursa nasıl oluyor bilginiz var mı 😂
Burcu_akbb cesuranne yeğenim 5 ay önce normal doğum yaptı Suda doğum Olarak odada suyun içinde sancısını çekti yedi içti Gezdi duş aldı Heemn yatağın yarısını çekip Ayakları takıp Doğum pozisyona çevirmişler sezaryen bnde bilmiyorum Çünkü bnde sezaryenım 1 aya kadr olur bnmde bakalm nasıl bi süreç olacak
Gamzeates cesuranne 11+3 olduk şehir hastahanesine düşünüyorum herkes çok övüyor odaların imkanları vs gibi merak etmeyin karışma olamaz hem bilekliğin aynısını bebişe takıyorlar ilk doğumu Zübeyde Hanım da yaptım düşünsenize sürekli bebek karıştığını direkt bir sorun yoksa kucağınıza veriyolar 😇
cesuranne Gamzeates çok haklısınız zaten normal doğum olursa anne uyanık oluyor sezeryan olursa da epidural yapıyorlarmış çoğunlukla o zaman da uyanık oluyor iyi olur bebeği görür yani 🥰😂
Carriebradshow cesuranne 21+5 haftalık bebeklerim. 9. Haftada Memorial den doğum paketi aldım. Hastaneden de doktorumdan da çook memnunum.
mucizegebelik6 Carriebradshow bende memorialdeyim doktoruma ödememi yaptım ama hastaneye doğum zamanı yapicaz ödeme. Cunku doktorum dışarıdan. Bu arada 25 haftaligiz bizde 💙
Minikoala Doktorumun özel kliniğine gidiyorum. Doğumu Medicana da yapıcaz hayırlısı ile gayet memnunum doktorum Hatice Köşger bal tatlısı ❤️
Livaninannesi cesuranne şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım vala özel gibi tek oda sincandayim 36 +4 haftalık hamileyim
Livaninannesi cesuranne ben ilk doğumu Zekai Tahir Hastanesi’nde yaptım çocuğu yanımda sildiler bnm dikisim bitincede saldalyeye oturttup bebegimi kucağıma verdiler normal odadaya beraber çıktık hiçte ayrilmadik
bkts 9+4 üz insallah :) Aşkın Guler’e gidiyorum, kendi klinigi var 3 hastane ile anlasmasi var ben Koru hastanesini sectim, dunya tatlisi bir doktor yerlerde olan enerjinizi oralarsan tek sozuyle cekip cikariyor 🤍 herkese tavsiye ederim 😌
Burcu_akbb cesuranne onun şansına Öle denk geldi sormuşlar şuanda varmı bilmiyorum çokta memnun kaldı