Busra2013 Kızlar 3 gundur sureklı degıl mesela 5 saate bır fln bırden karnıma agrı gırıo tuvalete gıdıom ya ıshal ya kapıxlık oluo arrık korkuom gebelık zehırlenmesımı bebek ıyımı vs cok telaslanıom 31+5 haftadayım
oguzweannesi Busra2013 bende de oluyo karın ağrısı falan da gebelik zehirlenmesi ile ilgili olacani sanmıyorum hamilelikte normal deniliyo haber edin yinede çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön ❤️
Busra2013 Esenkaplan bılmıyorum 3 gun once gece saat 12 de esımle dızı ıxlıodum kabak cekırdegı yedım 3 avuc omu dokandı acaba onun sabahıbasladı bu agrı
Busra2013 ressamistanne neden bakmazkı ben yıer dısındaym burdakıler her kan ıdrar fln herseye bakıolar bebege fln mıdemımı bozdum anlamadım
startown ressamistanne Busra2013 neyden okursa olsun gidin.Bunda ayıp bir şey yok içiniz rahat etsin Ben doktoruma isalim deyince hemen kontrıle çağırmıştı
Busra2013 oguzweannesi ınsallah allaha sukur hareketler cok ıyı suan ıcımde kıpır kıpır durmuo ama nıe bole sureklı buyuk tuvalete cıkıom agrı gırıp anlamıom
Deletedmom154 Busra2013 gebelik zehirlenmesi icin ates,istemsiz kasılma,yorgunluk vs olması gerekiyor
Deletedmom154 Busra2013 geçenlerde bende bu tarz wc olayi yasayinca ebe arkadasima sordum zehirlendim mi diye oda o belirtileri verdi.Gitmek isterseniz gidin.Acildeki doktor bakar enazindan test vs yaparlar..Ama cekirdek yedim demissiniz oda yapmış olabilir
Ayaz2016alya2022 Busra2013 bebek büyüyor baskı yapıyor bagırsaklara oda gaz yada ishal yapıyor bendede oluyor halsizlik ve ter basmasıda oluyor karın agrısı yapıyor
Busra2013 ArenAsilmomm gercektenmı ya cok yedım bıde dızı ızlıoduk kaptıedım kendımı cok cıtledım bıde üstüne uyudum sabh basladı bu sıkayet gıtsemı acıle dus aldım hazırlsndım ama esımı beklıyorum