mervecetinnnnn 24 haftalık gebeyim. Bebeğim son günlerde vajinama baskı uyguluyormuş gibime geliyor o tarafa doğru tepiyor. Sizce bu durum normal mi? Var mı bu durumu yaşayan anneler
kayraninannesii mervecetinnnnn merhabalar bende 21 haftalığım aynı şekilde oraya baskı hissediyorum bazen
kuzeymomsss mervecetinnnnn 21+5 haftalığım ilk defa bugün vajinamda baskı hissettim acaba bebekten kaynaklı mı onu anlayamadım
Oglumun_annesiyim mervecetinnnnn Bende 24 haftalığım şuan aynı şeyi yaşıyorum 😁 cinsiyetiniz ne acaba
mervecetinnnnn kayraninannesii yaramazlık mı yapıyorlar acaba 😃 korkutuyor bazen beni Sağlıkla kavuşun inşallah🥰
mervecetinnnnn 1999luanne aklıma kötü kötü şeyler geliyo bazen öyle kuvvetli tepiyo ki suyunu patlatcak diye korkuyom 😂
Hazalcemal mervecetinnnnn korkmayın ben 33 haftaya kadar rahimde hissettim hareketleri bebek tersdı 34 haftada dogum pozisyonu almiş cok sukur sımdıde mideme tekmeler atıyor, 😁
Leylasiva21 mervecetinnnnn bende de durum aynı 20+6 olduk az önce hastaneden geldimm normal dedi doktorum
Tgcarsln mervecetinnnnn bnde 25 haftalığım bazen bir vuruyor zannediyorum ki doğurucam bnde baskı hissediyorum hatta şu an yazarken bile oluyor 😂 sebebini bilen doktoruna soran varsa bizi bi aydınlatsın yahu 🥰🥰