Merve4680 Hamileyken etsiz çiğ köfte yenirmi kendimi zor tutuyorum gözümün önünde halay çekiyorlar çiğ köfteler 🤤🤤🤤🤤😬😬😬
Reyhan1453 Merve4680 okdar çok yedim kiii 🤌🏻 etsız tabiki 8 aydayiz sukur biseyimiz yok zararinida duymadim
oguzweannesi Merve4680 linç tayfa gelir şimdi 🤣🤣 hamileyiz niye açık açık yazıyorsun diye başlanır devamı çok fecii kavgayla biter
Aynur47 oguzweannesi bi tek.milletin yazdigi.yicekleri benim mi canim istemiyor acaba ya hiç ama hiç ya
UmutsuzPolyanna Merve4680 yiyebilirsin canım ama ben gibi hemoroid olduğunu unutup yiyen varsa keşbiş olsun 🤣😅🤣😅😅🥲🥲
oguzweannesi Merve4680 etlide yedim valla ben kendimi tutamayıp bu aralar yemiyorum ne zamandır aklımda etsiz yapıp yiyeyim diyorum da erindigimden fırsat olmadı bu gidişle zor yerim benim yerimede yiyin afiyet olsun size🤣
Laleozkan_09 Deletedmom623737 benim eltim de hamile benden 5 hafta küçük. Tv de ne görse ağzı sulanır canı çeker 😅😅😅😅
oguzweannesi Deletedmom623737 asıl olay başlık zaten neden yiyecek içerir yazmadın hamileyiz gece gece canımız çekti diye kızılca kıyamet kopar burda neler gördü bu gözler çiğ köfte yerine linç yer valla 🤣🤣
Feyzaveannesi Merve4680 Bacım sen başlığı değiştir bence. Şimdi gelir canımı çektirdin hakka girdin diyenler 😂😂 çiğ köfte yerine linç yer oturursun sonra 😂
Havva-42 Merve4680 tabiki de bişi olmaz mide sorununuz yoksa ve bana düğü bulgur tarzı şeyler dokunuyor canım çekiyor eşim yazık alıp geliyor yiyorm canımın isteği gidiyor sonra bir mide ağırısı kusma başlıyor kendimi yatakta buluyorm😔😔
betuss5 Merve4680 hamilelik boyunca en cok yedigim sey oldu :) son haftamdayim sukur birsey olmadi .Ye gitsin kiz canindan onemlimi 😀😀
Aynur47 oguzweannesi valla onlarda.b..kunu cikariyor canim gercejten çok sinir oluyorum sanki dunyadaki tek.hamile onlar