Eagil Bebegim kendini top gibi yapip ikiniyo dr damla verdi ama mecbur cekiceksiniz diyo tavsiyesi olan varmi gecemiz gunduzumuze karisti uyuyamiyo hep kucakta
Harunnisa Eagil bacaklarini tut karnina kadar bastir geri hirak bastir geri birak bebege hem spor oluyor hem gaz cikarmasina yardimci oluyor
Azrazerin Canım 1 çay kaşığı kimyon at kendi ağzına üstüne su iç sonra emzir gaza şyi geldiğini biliyorum uygulamıştım ayrıca bebeği kucağında tutup bacaklarını da karnına doğru bastır ve kucağında gezdirerek salla☺️Doktorumuz göstermişti inşallah tarif edebilmişimdşr☺️
taninmayananne Bacaklarını karnının içşne çekersinya o şekilde bebeğe spor yaptır bebeğin karnına masaj yap ama onun yönü var araştır masajı araştır ve öyle yap yanlış yapımca bebeğin bağırsakları düğümlenebiliyormuş bebeğin sırtına hafif hafif vur saat yönünde masaj yap yukarıdan aşağıya yap midesindeki gaz aşağı insin allah yardımcı oldun ben kız kardeşimi böyle rahatlatırdım şuan 4 yaşında pnu büyüttüm ve kendi bebeğime daha tecrübeliyim 🤷🏻♀️ Damla da zinconun ki pek etki etmiyor Farklı bir damla dene bide sen bolca rezene iç bebeğe bir yada iki çay kşğ rezene yada anason çayı ver 👍🏻En bilindik yöntemler bunlar allah yardımcınız olsun
Gozdealpu Bebeği yüz üstü yatırın karnı zemine değsin boşluk kalmasın poposunun biraz üstünden ritmik hareketlerle hafifçe vurun. Karnına zeytinyağı sürün Elinizin üst kısmını yakmayacak sıcaklıkta sıcak bez koyun Rezene, anason veya nane çayından 4 5 kez 4 5 çay kaşığı içirtebilirsiniz Doktorum hiç bi şekilde geçmezse Alle Viando damlayı kullanın dedi
Neroizm Karnina elma yagi suruldugunde ise yariyor diye duymustum. Bir de kiraz cekirdeginden ozel kemerler var gaz icin satiliyor bebeklere ozel uretiliyormus. Ne kadar ise yarar bilmiyorum da herhalde ise yaramasa satilmazdi diye dusunuyorum.
Edayekta Kimyonu kaynatip ilidiktan sonra iki kasik agzina damlatin kendinizde icin sutunuzden geciyor ilk bebegim asiri gaxliydi boyle basettik