betuss5 DamlaAli Ayne oyle soyledi sancin felan gelirse erken aliriz ama beklesin biraz dedi.Ama suan karnim asiri sert kasiliyor sizdede varmi bu durum
DamlaAli betuss5 ben 34.haftadayım kasılma değil de Kasıklarda gün içinde adet ağrısı gibi sancı oluyor
DamlaAli asellmom bende de aynı şekilde yürümek zorlaşıyor. Özellikle kasık kemiğim acayip ağrıyor magnezyum kullanıyorum o bile tam geçirmiyor ağrısını
betuss5 DamlaAli benim karnim tas gibi resmen aciyor dokununca bile kasiklarimda pek agri yok cok az gelip gidiyor agri
DamlaAli sevgitekes suyu sancısı nişanı falan gelmiş miydi yoksa sırf makat gelişi diye o haftada doktor müdahalesiyle mi doğurdu
[silindi] 29 olduk benim de makat geliş dedi 35 e kadar bekleriz dedi ben 35 ten sonra bi hareket var onu yapacağım bebeği döndürmek için inş döner çünkü normal doğum yapabilirmişim
sevgitekes DamlaAli sancısı erken başladı gitti ki sezaryen olsun ama sancı çıkmadı artık devlet hastanesi cihaz mı eski anlamadım enfeksiyon diyip yolladılar oda yokmuş işte gece yatmış ama bir sancı kız biliyor belden gelen sancı gönderdiler gece 1 bardak suyu gelmiş hastaneye gitti 5 cm açılma bebek kanala inmiş mecbur normal doğmuş sezaryen olmaz demişler ama çok zor olmuş bi bacağı sonra diğeri çıkmış en son bedeni
[silindi] DamlaAli danışırım daha vakit var hareket dediğim de görmüşsündür belki yatağa oturup baş aşağı yere elini koycan
Aslihan94 Benim bebeğim de makat gelişi 34. haftadayız doktorum 39 a kadar beklicez dedi özel hastanede, sebebi de kordon kısa olabilir yada rahmin dar olabilir demişti