DamlaAli 35.haftamdayım ve bebeğim makat gelişi duruyor. Bugün doktor en geç 38.haftada doğurtmalıyız dedi. Böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu? Yani bebeğimiz makat geliş olsa da 39 veya 40.haftada da doğurmaz mıyız?
DamlaAli minikbebegim19 benim doktor da 38de doğuma alırız dedi. O kafamı karıştırdı yani bu kadar acil bir şey mi ki 39. haftayı bekleyemiyoruz
Bebegimveben0811- DamlaAli valla 14 şubat 39.hafta ama 3 şubat gibi alırız dedi özel devleti daha bilmiyorum
Plllvr111 DamlaAli 33. Haftada bizim de makat duruyor şu an hoca dönmezse en geç 20 şubatta sezeryan dedi 🤷🏼♀️
Annelikooneko DamlaAli oğlumda makat gelişi olduğu için 38+6da sezeryan olmuştum. Smdi ikinci gebeliğim bu da makat geliş 🤔
DamlaAli Annelikooneko peki suyunuz sancınız var mıydı yoksa makat gelişi diye direkt 38de müdahale mi ettiler Asyaveannesi36 bebeklerin küvezde kalma durumları oldu mu
Asyaveannesi36 DamlaAli benimki de en başından beri makat gelişliydi birde covid geçirdim suyunda azalma oldu 38+4 de sezeryan oldum
Annelikooneko DamlaAli suyu feln iyiydi makat gelişi olduğu için sezryan oldum . Ama iyi ki de olmuşum . Sancıyla hastnye gittim hem doğum hem apandist amelyti oldum . Megersem sancı apandistm patlama aşamasına gelmiş. Şimdi ikinci gebeliğim 23+4 daha dogurmadim ama binada sezeryan diyo doktor
Asyaveannesi36 DamlaAli sancım yoktu ama ne kadar beklersek o kadar sıkıntıya girer bebek dedi küvöze girmedi çok şükür solunum sıkıntısı olmadıktan sonra içini ferah tut canım sağlıkla kucağına al 🙏🏻