GulcanYvz Aysimaaaaa544 4 ocakta arkadaşım doğum yaptı 3 ocakta tam 40 haftalıktı yarın artık gel sezaryen yapalım demişler ama onun bebeği tersti haliyle beklediler döner mi diye baktılar dönmüyor 40 haftada aldılar canım
Hanife_ Aysimaaaaa544 ben araştırma hastanesine gidiyorum şimdi 35 im 38 e kadar randevularm planlı tarih saat olarak yani 38 de gittiğimde soylicek heralde bnce çok geç ikinci sezaryenim 38 de olurum diye düşünmüştüm
minikkoalaam Aysimaaaaa544 sezaryen olacagina nasil karar verildi? ben de devlet hastanesine gidiyorum carsamba randevum var o gun 33+2 olcam. merak ediyorum dogum sekli nasil ve ne zaman belli olur 🤔🤔
Aysimaaaaa544 Handan_65 yani 39 hafta oldugun zmaana mi gün veriyorlar yoksa 39 haftalikken gidince mi gün aliyorsun
Ozlem_________ Bna da 39da vereceklerini söylediler de sanırım bu 38 + olunca 39 olarak hesapliyorlar yani 38 haftaya girdikten sonra gün alınca sezeryana alıyorlar yanlış mıyım kizlar
Aysimaaaaa544 Hanife_ ben ikinci kizimida devlette yaptım ama şimdi araştırmada yapacağım bende son ana neden bırakıyorlar ki acaba 1 2 hafta önceden günü verebilir sonuçta ona göre planlı olur insan
Hanife_ Aysimaaaaa544 tabiki ama son ana bırakıyorlar resmen gittiğim hastanede bı kadına pzt günü randevuda cuma gel sezaryen dediler bna da 38 olduğumda gün vercekler sanırım ay bir sır gibi ne gün ne bişey konuşulmuyor muayenede
Hilaleymen Hanife_ Banada 36. haftamda gün verdiler.25 ocak. Yani 39 haftalık olunca yatış yapıyorlar.
Aysimaaaaa544 Hanife_ bencede çok saçma o bekleyiş Bile yoruyor insanı ben planlı işleri çok severim birde dogum olunca insan günü bilmek istiyor her hafta doktora git gel yapmak zaten zor
Aysimaaaaa544 Hilaleymen bende tam 36 haftada gidicem inşallah banada gün verir gidince pcr testi istediler mi canım
Hilaleymen Aysimaaaaa544 hayır sadece EKG çektirdim, kan tahlilide istediler birde anesteziye randevu al tahlil sonucuna baksın dediler.
Hanife_ Aysimaaaaa544 bide bulundgum ilde hiç kimsem yok annem doğumdan bigun önce gelcek ki biraz kalabilsin e aldım nsan planlamak istiyor
Defne000 Benim ikinci sezeryan olucak devlette yine 39 haftaya kadar bekliyorlarmı doğum yapmak istediğim hastaneden randevu alamıyorum nasıl olucak son anda ortada kalırım diye korkuyorum acıkcası