mrscoffegy Arkadaşlar 33+5 haftalık gebeyim henüz çantamı hazırlamadım hemen hazırlanmalı mı dersiniz? 36da ev temizliği için yardımcı gelecek ne kadar geç olursa o kadar ev temiz kalır siye düşünüyorum 🤔 😬
De-1997 mrscoffegy ben 32 33 haftalik gibiyken hazırladım suan 37 yiz hala bi eksik çıkıyor ara ara açıp koyuyorum bence ev temizlenmeden yıkancaklari yıkayıp çantanı hazırla en azindan onların tozu da bitmiş olur
Morprenses mrscoffegy bende 33 haftalığım hiçbir hazırlığım yok 😄 15 inde son alışverişi yapıp öyle yıkarım kıyafetleri diye düşündüm
Yagmurdgdgn13 mrscoffegy ben de 33 haftalıkken çantam tam hazırdı.36 haftalık olduk ev temizliği de bitti şükür.evde 2 çocuk daha var inşallah evim doğuma kadar temiz kalır ☺️Cantanızı hazırlayın bence bebişin ne zmn geleceği belli olmaz
kubra_15_07 mrscoffegy biz daha 29+3 üz. Bende sizin gibi en sona bırakmak istiyorum. Normal doğum kısmetse 2 tane daha çocuğum olduğu için temizliği ne kadar geç yaparsam o kadar iyi. Temizlik için birini çağıracağım zaten o sorun değil ama şu çantayı hazırlamam lazım 🤷♀️
1999luanne mrscoffegy bu hafta bitircektm şimdi de grip oldum inş yarın kendi geceliklerimi yıkayıp kurutup bitircm işlerini