Gzm23 Kızlar bu ayın 18ine randevu aldım şeker yükleme testi için sizce gerekli bir şey mi yapılması gerekiyor mu?
serpilctn Gzm23 bnce yaptır canım senin için de bebeğin için de gayet sağlıklı bi test ilerde pişman olursun yapmazsan benim arkadaşım yaptı hiç bi zararı yok korkma
Lulikli Gzm23 canım senin için en iyisini seni takip eden doktorun bilir. Yaptır dediyse yaptırmalısın aklını hiç karıştırma. Benim doktorum zorunlu tutmadı yükleme yerine başka testler yaptı sorun çıkmayınca devam ettik.
secoz Gzm23 ben yaptırmamıştım doktor sen bilirsin dedi sezaryen oldum zaten bi sorun çıkmadı çok şükür 😊 o hariç tüm testleri yaptırdım ben
Gzm23 Lulikli canım hala sabit bir doktorum yok maalesef bulamadım güxel doktor diğerleri de bana bırakıyor
Gzm23 secoz bende detaylıyı ve 2 li testi yaptırdım üçlü testi yaptırmadım doktor gerek yok dedi şekerde kararsız kaldım bende tansiyon çıkma durumu var şekerime de bakayım dedim ama
secoz Gzm23 yani benim tansiyon sorunum yoktu şeker ve tansiyon birbirini etkiler mi bilmiyorum i valla 😊
Gzm23 secoz benlm de şundan oldu Ben midemin bulandığı dönem hep turşu yedim hep sadece turşu ve salatalık ondsn çıkma ihtimali var dedi doktor şeker ve tansiyon bir birini etkilemiyor ama şekerim varsa da bileyim önüne geçerim en azından