Handannn35 Renginveannesi_ evt canm iknci benm 6.5yaşnda oğlm var 🥰 sen norml zamnı beklersin o zamn benm en geç 1temmuzda doğrmm lazm sezeryan benm
Renginveannesi_ Handannn35 yaa Allah bağışlasın 🤲🏻🐥💓🐥 Jazaszi belasız inşallah evet temmuzun 10 nuna felan denk geliyor 🤲🏻🌹🙈
Renginveannesi_ Handannn35 yok vallahi canım gitmedim 🙈 ben ayda 1 gidiyorum, ama detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyorum, doktora söylemiştim zaten o da bana bı kaç yer önerdi daha araştırma hastanesini aramadım kesin sıra yoktur 😏😏🙈
zynptnc Renginveannesi_ araştırma da önce kadın doğum doktoruna görünmen gerekiyor orada o seni yönlendiriyor canım
Renginveannesi_ zynptnc evet orda da 2 kere hamdin Günsel e gitmiştim yine randevu alıp gidecem bakalım inşallah olur 🤲🏻 olmazsada Mehmet irfan beye gideceğim 🤲🏻
Handannn35 Handannn35 canm ben gttm bugün detaylıda aşağda radyolojiden girdim sadece bakan dktor perinatalog değilmş ama herşeyi normal oldğu için perinatalog için medikale gtmek istemedim ölçümlerini yaptılr sonucu zeynep hanım değrlendirdi herşey güzel dendi sende öyle yap istiyosan sıra bulamadıysan
Renginveannesi_ Handannn35 yaşam hastanesinde mi radyolojiden girdin ben tam anlayamadım, kız zaten 1 hafta önce devlet hastanesini aradım doktora randevu felan yok bugünde aradim yine yok, bende şaşırdım kaldım 😔😔
Handannn35 Renginveannesi_ evet canm yaşamda girdim orda radyoloji uzmanı ölçtü fln organ gelişimine baktı htta o da kız gibi görüyom dedi bebek çok hareketliydi fazla inceleyemedi sonra yukarı Zeynep hanıma çktm o da radyolojnn attığı bilgilere baktı herşey norml dedi öyle hiç uğraşmaya değmez yani tarama testlern temzse detaylıda sorun çıkmaz zaten
Renginveannesi_ Handannn35 tamam bende öyle yapayım inşallah, Zeynep hoca mı radyoloji ye yönlendiriyor yoksa sen mi gittin canım bnde inşallah 5 Mart’ta gidecgim
Renginveannesi_ Handannn35 canım merhaba ben bugün devlet Hastanesi’ne gittim randevum yoktu hoca sağolsun bana baktı detaylı ultrasyona da girdim yine doktor sağolsun 🤲🏻🙊🙊