medinermysa 10 haftalik gebeyim 6. haftamdan itibaren artan mide bulantm geçmiyor hiçbişey yemek istemiyorum ve geri çıkariyorum bu durum hayatimi o kadar etkiliyorki sürekli yatiyorum artik psikolojim bozuldu ….
kahvesever__ medinermysa normal canım inşallah geçer doktorun ilaç vermedimi mide bulantısı ilaç veriyor genelde
RumeysaNur34 medinermysa çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum 5 ay çektim su dahi içemedim aç aç yatıyordum artık halsizlikten sürekli hastanede serum takıkıyordum 10 kilo verdim 5 aydan sonra sadece haşlama yiyebildim 35+4 olduk hala mide bulantısı geçmedi son 19 gün iştahsızlık tekrar geldi hayırlısı ile doğursaydım diyorum 🤲🤲
Elifdemireel medinermysa aynı dert bende de var artık kusmaktan midem ağrıyo her an mide bulantısı yaşıyorum doğru düzgün bişi giyemiyorum çok kötü geçiyo bel ağrısı ayrı dert o da beni mahvediyor 😢😢
Ysgl26 medinermysa doktorunuzla görüşüp bi an önce kullanmaya başlayın. Çok etkili oluyor. Tam 5 hafta kustum anlıyorum sizi. Şuan bulantım bile olmuyor şükür