ozkurtzey Esenkaplan aşırı cok içiyorum ya sureklı su içip tuvalete gıdıyorm döngü evde surekli böyle hıc bu kadar ıcemezdm ya bu ara baya cok oldu
UmutsuzPolyanna Esenkaplan 2 lt kesn varda fazlasına emin değilim oda bi tupperım var 1 lt günde 2 kez dolduruyorum ıçondan biliyorum djdjd😅🤣
UmutsuzPolyanna kuzeymomsss jfkfjfjfj umarım evde arıtma vardır jdjd yoksa damacana getiren abi aç ulan gapıyı diyordur kfjfj🤣😅
kuzeymomsss UmutsuzPolyanna evde damacana var ama şuan ailemdeyim 5 litrelik alıyorlar babamdan su istemeye çekiniyorum artık 😂😂😂
Esenkaplan Ya ben bu sayfaya bayildim ekliydi zaten ama gebeligimi takip ediyordum forum kısmını yeni keşfettim aklima takılan herseyi yazıyorum cok iyi bisey🥰🙊
Burcusenkoc Esenkaplan 1.5 bazen 2 lt 😊 ama çok tuvaletim geliyor ya sizlerin de öyle mi gece bile çok kalkıyorum 25+6 🤗
Aynur47 Burcusenkoc evet hamilelikte en nefret ettiğim şey haline geldi bazen sinirle uyanıp gidiyorum
Elanur05 Esenkaplan Öyle yapıyorum elimden geldiğince ama diyorum ya bazen suyu bile çıkarıyorum inşallah geçer hemen yoksa endişeleniyorum bebek için