Nilay_09 Günayydınnn kızlar bir sorum olacak hastane çıkış setleri alanlar nereden ve kaç TL aldınız? Araştırıyorum e-bebek te 10lu takım kalmamış başka güvendiğiniz siteler varmı? Ürün kalitesi ve fiyatı cazip olsun istiyorum
Songul42 Nilay_09 ben ebebek onlinedan aldim suanda var yuzde 50 indirim var bakabilirsin oraya cokda guzel yikadim utuledim cantama koydum kuzumu bekliyoruz artik
Busraayaz Nilay_09 canım miniworld, eda baby, ciccim ürünleri çok güzel. Ben aldım. Bu markaları n11 de falan bulabilirsin
Lolipop Nilay_09 ebebekten 1 önlü 1 de 5 li takım algım 10 takimi 70 e 5 li takimi 40 aldım cnm internet sitesinde var bi bak istersen...
Babytmr Ben ilke bebe mağazasından organik 10lu kitikate marka aldım kumaşı fln süper tavsiye ederim int.satış var sanırım
Nilay_09 Songul42 e bebek te 5 li var hep ben 10 lu istiyorum indirim ilk başladığında çok vardı 10 lu magazada da yoktu anlamadım ki teşekkür ederim
Ayseakyl Canım ben trendyoldan aldım 5li hastane çıkışı 25 tl ve kargo bedava beğenmezsen iadede var 10 lulardan istediğim gibi bulamadım ben ama sen bi bak istersen
Duyguynrky Nilay_09 ben e bebekten 10’lusunu 60 a aldım ama mağazadan aldım. Yine ordan direk 10’lu takım yapabilirsin tek tek alıp yine aynı fiyata geliyor indirim var çünkü civil de de indirim vardı oraya da bakabilirsin
Asya_2402 Nilay_09 e bebekten 2 tane 10 lu takım aldım ve 38 liraya düşmüştü daha uygun da olamaz sanırım 😊
Nilay_09 Asya_2402 hadi ya siz baya uygun almışsınız şu an 10 lu takımlar 70 - 80 arası indirimdeki fiyatı
Gozdealpu Ben isim yazdırttım instagramda tasarimfeyza adresinde 130 tl ye. Gelen ürün çok güzel defalarca yıkadım hiç bir şey olmadı
Asya_2402 Nilay_09 normal fiyatı 129.90 olanlar bide.inanamadım barkotu okumalarını istedim ısrarla 😂Bu Arada dün aldım daha
ElifKarata Nilay_09 minicity d bak canm https://www.minicity.com.tr/10-parca-hastane-cikisi---3520-somon-29739 https://www.minicity.com.tr/ipeksi-bebe-unisex-organik-8-parca-hastane-cikisi-1816-organik-arili-235?gclid=EAIaIQobChMIu7bF6ZDv3AIVx4eyCh3ctQIwEAkYCSABEgJX3vD_BwE