Gizem95 Zeynepnacar çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftada doğum yaptın ki gelişmemiş diyolar. Ya da öncesinde bi sorun olduğunu söylemişlermiydi🤔
YagizAsyaMom Zeynepnacar ama senin haftan iyiydi nasıl gelişmemiş ki daha önce böyle bir şey demişler iyi. oy yavrum benim Kurban olurum onu verene. Rabbim tez zamanda şifasını versin kendi başına nefes alabilsin inşallah belki bi kaç gün küvezde kalıp çıkacaktır korkma.
Zeynepnacar Gizem95 37+4 dü. 40. Haftada doğup da küveze giren bebekler de varmış canım. İnşallah iyi olacak bebeğim
IlaydaOrhanKopuz Zeynepnacar Allahım inşallah sağlıkla güzel bir önür nasio etsin size bebeğin de inşallah hemencecik küvezden çıkar 🙏🏻🙏🏻
Cnnhls Zeynepnacar Sen nasıl oldun canım bebiş nasıl durumu hakkında biseyler dediler mi çok kalmaz umarım duacınım ❤
Zeynepnacar znurstnKaraca eşi rahim ağzına çok yakındı. Doğumun kendiliğinden başlamaması lazım kanama riski var demişti doktorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum
Zeynepnacar Cnnhls ağrılarım var işte canım. Bebeğim de Elhamdulillah düne göre daha iyiymiş bugün süt götürdük olanı getir dedi doktorum. Tedaviye güzel yanıt veriyormuş MaşaAllah. Bugün ilk defa uzun uzun gördüm küvezin içinde. Sağlıklı olsun da inşallah halimize şükrediyorum
Zeynepnacar YagizAsyaMom iyiyim canım şükürler olsun. Bugün gördüm küvezde kuzumu, neler var dünyada ordaki bir sürü bebeğe de dua ettim. Halimize bin şükür, inşaAllah tez zamanda hayırlısıyla çıkacak bebeğimiz dua ediyorum
Cnnhls Zeynepnacar Zeynepnacar Canım bayrama kadar eve taburcu olur bence beni dinle geçirirırsin sende bak ne güzel iyi herşey kavuşun bir an önce ❤
Zeynepnacar YagizAsyaMom hayalimdekinden daha güzeldi canım, Allahım herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu. Annelik bambaşka bişeymiş ❤️