Sblut23 Kızlar 14 gün oldu sezeryan olalı dikişlerimi çarşamba aldırdım doktor gayet güzel dedi ama dikiş yerim uyuşuk hissetmiyorum hiç bir de çok kaşınıyor acaba normal mi? Son olarak da dikiş yeri sert
ogrencianne35 Sblut23 benim dikislerim alınmadı ama ? estetik dikiş ddi doktor şaşırdım şuan kızım doğduktan sonra 6.gün gittim su geçirmez bant kalktı ve ben doğumdan 6 ay sonra gittim tekrar kontrole
Aag06 Sblut23 uysuukluk bir sure devam eder bende dikise dokundugumda his almiyordum 5aya kadar suan aliyorum
Parla Sblut23 bıçak değen yer hissedilmez eskisi gibi. Benim 4 sene oldu dikiş yerini hissediyorum ama değmeyen yer gibi değil :) Birde çok yeni kaşınması, derinin kendini toparladığı ve iyileşmesi anlamına geliyor🌸 hayırlı olsun
-momymomy3 Sblut23 2.cocugum doğalı 2.5 yıl oldu o uyusukluk hala var dokunduğum zaman karıncalanır ve suan 30+5 haftalık 3.cocuguma hamileyim 🙈
Sblut23 ogrencianne35 bende estetik dikiş yaptı doktorum uçlarını dikti açılmasın diye uçlarda ki dikişleri aldı
Merveonay Sblut23 o uyuşukluk kimimde hiç geçmiyor bile canım benim 1,5 yılı buldu karın bölgemin hissetmem çünkü kesi yaptıkları için mikro sinirlerde kopuyor ve onu dinlemeleri mümkün değil normal yani hissetmemek
Sblut23 Merveonay hadi ya o kadar uzun mu sürüyor ? Peki ne zamana iyi olur ? Yani nasıl desem ki eski hayatıma ne zaman dönerim dar giymek olsun hızlı hareket etmek eğilip kalkmak ?
-momymomy3 Sblut23 hiç bi sorun olmuyor korkma ben agdaya da gittim sonra bu hamileliğimden önce lazere de gittim acı falan olmuyor yani suanda jilet ile devam ediyorum
Merveonay Sblut23 herkesin iyileşme süreci farklı ben 20 günümde normal hayat rutinime dönmüştüm kuzum