symatk Dün doktora gittim 10 haftalıkken karından bakılan ultrason da bir şey görmedi alttan bakınca ense kalınlığı var dedi ense kalınlığı çıkıp da ilerleyen haftalarda düzelen bebek var mıı moralim çok bozuk 😩
Mrv1007 symatk ne kadar cıktı ense kalınlığı? Benim 12. Haftada 2.2 çıkmıştı ikili taramada, doktorum yüksek buldu sınıra yakın dedi. 21’de ayrıntılı uktrasona girdim hiçbir sorun çıkmadı düzelmişti ensesi
symatk Mrv1007 3.92mm yazıyor ikili tarama testi yapmadan alttan muayene ile baktı inşaallah ilerleyen haftalarda ense kalınlığı normale döner 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mrv1007 symatk dualarım sizinle, daha haftası cok küçük önünüzde uzun bir yol var her şey düzelir hiç canınızı sıkmayın 🥰🙏🏼
symatk Mrv1007 valla gülüm cuma günü ense kalınlığı var deyince dünyam başım yıkıldı olumsuz düşünmek hiiç istemiyorum ama ya bir şey çıkarsa endişesi var hala inşallah bir sorun çıkmaz ensesi düzelir çocuğum sağlıklı sıhhatli hayırlı dünyaya gelir inşaallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mercimek17 symatk bence ikili tarama yapmadan böyle söylememeliydi. Bir testlerinizi olun. Allah büyük.
symatk Mercimek17 başka doktora sıra aldım ona gideceğim inşallah ikili tarama testi normal sonuç verir dua edin nolur bebeğim sağlıklı olsun 🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻