DenizGn Ve büyük gün geldi çattı heyecanımı endişelerimi anlatamam size. O kadar bambaşka duygular içindeyim ki. Dün saçımı yaptırdım kirpiğimi taktırdım 😇 gece oturdum yasinimi okudum ve güzelce bi uyku çektim. Rabbime duacıyım. Bana böyle güzel bir nimet verdiği için. Yaklaşık 2/3 saat snra hayatım bıyunca girmeye dahi cesaret edemediğim ameliyathaneye giricem. Sezeryanla doğum yapıcam. Zorlukları elbette vardır hiç birinden bahsetmeyin korkuyorum açıkçası😔 Sadece istediğim bol dua ile kızıma kavuşmak. Evimde kokusunu hissetmek isteyeli tam 6 yıl oldu. 6 yıldır kavuşmayı bekliyorum kızıma. Meğer ne güzel bi duyguymuş anne olmak. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkes bu duyguyu tatsın istiyorum. Şimdi bol duaya ihtiyacım var arkadaşlar. Sağlıkla sıhhatle kavuşayım kızıma.. Biz yolun sonuna yeni başlangıçların en başına geldik. Sıra sizde... Herşey gönlünüzce olsun. Buraya doğum sonrası yaşadıklarımı da aktarmaya çalışıcam. Dediğim gibi dualarınızı esirgemeyin.
BuFi2012 DenizGn Rabbim yardımcın olsun canım inşaAllah sağ salim sağlıkla al yavrunu kucağına ❤️❤️❤️ Güzel hikayelerini bekliyoruz ❤️ Ne güzel bugün dünyanın en harika kokusunu çekeceksin içine ☺️☺️☺️
AliyeAsel DenizGn Allahım senide bebeğini de sağlıkla kavuştursun birbirinize canım Allah isteyen herkesede nasip etsin 🙏🏻
Gamzesariiii Korkma canım bnde dün oldum Allah yardımcın olsun inşllah çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım seninle 😊
DenizGn Kızlar merhaba genel sezeryan olarak girdim ama tam o anda vazgeçip epidurel sezeryana döndük bence yaşanması gereken harika bi tecrube. bebeğimin çıkış anını görmek o ana şahitlik etmek harika bir duygu. Gram ağrı sızı yok. Bebeğimde bende çok iyiyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..