Saliha03 Evet kızlar 34 olduk ne temizlik yapıldı ne çocuk kıyafetleri yıkanıp ütülendi benim gibi ağırdan alan var mı geç kalmış gibi hissediyorum ama nerden başlasam bilemiyorum 🙄
Nnurdan Saliha03 canım acilen biyerden başla baya geç kalmışsın çünkü yardımcın yoksa kendinide çok yoramazsın
furkaninannesii Saliha03 valla canım ben 30. Hafta yıkadım ütüledim bavula koydum ama kendi kıyafetlerimi daha koymamışttım şuan 35+3 üm yerimden kalkıp iki parça bişey ekleyemiyorum bavula. İyiki 30. Hafta yapmışım diyorum sende bir an önce başla valla
Deletedmom623737 Saliha03 Bende 33e dogru gidiyorum hala yapmadım bir şey yarın başlamayı düşünüyorum yıkayıp kurutucam sonra ütü yerleştirme hastene çantası 🙈 Kendim için hazırlayacaklarım da bi kaç hafta sonra hazırlayacagım eksiklerim var Temizliğide son haftalara bırakmayı düşünüyorum
Saliha03 Nnurdan Temizliği yaptırcam aslında ama yine de bi yerden başlayamadım ya bi haftada halledilir diye bekliyorum daha var gibi geliyor hep😂
Saliha03 furkaninannesii bende yarın eşimle yıkayıp ütüleyeceğim bebek için neler koysam onun içinde bi post açayım bari kafsm karışık 😎
seddkilic05 Bende 33 üm valla bugün annem geldi yaptı hepsini annem yapmasa ben asla uykudan gözümü açıp yapamazdım 😂
Saliha03 seddkilic05 Ya ben hiç halsizlik hissetmedim aksine hiç uyuyamıyorum ve enerjim yerinde ama başlamak lazım tabi 😂