Kızlar doğurdum☺ Hamileligimin 25.haftasindan itibaren 2cm acilmam olması dolayısıyla ilaçlarla vs 36.haftaya geldik ve ilaçları bıraktım, 37.haftamda cati muayenede doktorum normal doğuma uygun olmadığımı çok büyük kesilerim olacağını sezeryan günü vermeyi teklif etti. Daha sonra araştırarak pendik medipol Emine Ünlü Degirmenci hocama gittim durumumu izah ettim muayene de normal olduğunu söyledi herseyin daha sonra 38+5 günlükken 27.12 tarihinde Suni ile doğumu başlayacağını soyledi. Sabah 6.30da ilk muayene de 4 cm acıkligim olduğu söylendi 2 saat içinde daha hafif sancılar çekerken 6cm oldu, daha sonra şiddetli sancılar çekmeye başladım bir yandan yataktayım nst bağlı sancılar dayanılmaz bir haldeyken dusa girmem söylendi eşimle beraber belimin altına sıcak su tuttuk baya ağrıları hafifletti duştan çıkınca 10cm artık doguma hazır olduğum söylendi ve dogumhaneye gittik orda yere oturdum ve ıkınma hareketleri yaptırdılar ebeler o kadar ilgiliki belime masaj yaptılar daha sonra çatala ciktim sadece ağrım geldiğinde ikinmami söylediler ve 3.ikinmam da kızımı kucağıma aldım😍 Sadece 2 tane dikisim var. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin Allah herkese kolay doğumlar nasip eylesin🙏