Silaaaaa Kızlar 1 ay 4 hafta olduğuna göre 32 hafta 8 ay olmuyor mu ben kaç aylık hamileyim ? Komik ama 😂
Puki Silaaaaa ben uygulama da gün yazıyor ya ona göre 30 30 ayırıp hesaplıyorum kendim şuan 23+2 haftalık 163 gün yani 5 ay 13 gün
sevcem12 Silaaaaa ahaha ilk hamileliğimde ben böyleydim. Şimdi hesap şu: bir hamilelik 9 ay 10 gün sürer = 40 hafta = 40*7 (haftada yedi gün olduğundan) yani toplam 280 gün. Siz 32 haftalıksanız 7 ile çarpın 30′a bölün = 7,49 yani 7,5 aylık hamilesiniz 😂
Enesinannesiyim Silaaaaa Doktorlar son adet tarihine göre hesapliyor ama haftalar ilerledikçe 2 haftayı saymamaya başlıyorlar bu yumurtlama gününe göre karışık konu😀
Mrvsmt2502 Silaaaaa https://imgyukle.com/i/oHj6oe 1 ay 4 hafta evet ama bu kabaca tabir. Ay 30 çekerse 2 31 çekerse 3 günü çöpe atıyorsunuz
flowerfly 🤣🤣🤣valla bende bitiyor artık ancak çözdüm kızlar.daha doğrusu eşim çözdü. açtık takvimi aylık bak kızım dedi bazı aylar 5 ne hafta oluyor 🤣 gerçekten de öyle o zaman anladım biraz.
Silaaaaa Enesinannesiyim ya şöyle açılmam var benim şimdi bebek doğsa çok sorun olur mı aklımdan onu hesaplamaya çalışıyorum
Liyalina Silaaaaa tek degilsin inanki devlete 2 aylik çıkıyor ozelde 3 aylik 🤷 bakalim busfer gitsem kac çıkacak
1sincaptanesi Ben aylari haftaya göre değil de şöyle hesapliyorum.. son adet tarihim hamileligin başlangıcı kabul ediliyorsa mesela son adet tarihim ayin 3ü ise her ayin 3ünde bir ay ekliyorum 😅