35lavanta Ya kızlar kokuya karşı kendimi bildim bileli zaafım var her yer herşey mis gibi kokmalı çocukken bile çikolata reyonları yerine deterjanlara koşup tek tek koklarmışım düşünün artık 😂😂 Ya kimi evlere giriyorum misss gibi koku var temizliğime dikkat eden biriyim zaten hergün evi siler süpürürüm ama bana şöyle güzel kalıcı evi misss gibi kokutan bir oda kokusu önerirmisiniz.. Birde Apartmanın girişindeki logar kapaklarında sıkıntı varmış hava esince bildiğiniz tuvalet havalandırmalarından leş gibi koku geliyor artık çok sıkıldım bu durumdan evde banyada hep bir kötü koku var febreze banyo mavi kullanıyordum aşırıda memnundum açıkcası ama şuan çoook pahalı oldu sürekli 32 tl vermekte zor geliyor hemen geçiyor çünkü 2 hafta çok kalıcı sonra bir etkisi yok.. Önerilerinizi bekliyorumm
Morprenses 35lavanta ben Çubuklu lcw kokularını kullanıyorum Sandal ağacı ve şakayık çok güzel sürekli etkisi de var uzun gidiyor
Pinaray0309 35lavanta ben bi sprey şişesine sıcak su 2 yemek kaşığı karbonat ve bi kapak yumuşatıcı koyuyorum hergun evi silip süpürünce koltuklara halılara perdelere sıkıyorum normal her dk mis gibi kokuo
Asdas123 35lavanta Bingo fresh yüzey temizleyiciyi şiddetle tavsiye ederim benimde koku takıntım var dış kapıdan eve girdiğimde okadar güzel kokuyo ki mest oluyorum 🥳
portakalcicegii 35lavanta chakra-soft linen hem bambu kokusu hem sprey harika ve bayağı kalıcı. Lcw ve Karaca home portakal çiçeği harika. English home pure, beyaz çiçekler ve osmanthus deneyin derim 😂
35lavanta Morprenses Ayy hemen bakayım zaten siparişte verecektim eklerim sepete teşekkür ederim ❤️❤️🥳
Muruvet https://ty.gl/758qoyxi5l wellnax ın beyaz sabunu tuvalete ve banyoya asıyorum 2 haftaya yakın gidiyor oda kokusu için chakra nın kokularını öneriyorlar ama henüz denemedim
35lavanta Muruvet bu ürün benimde favorilerimde hiç denemedim ama yorumlar baya iyi. Vallaha oda çok pahalı be bacım gönül ister tabideee 😂😂
Leselis Ben şey yapıyorum garip gelebilir ama bi beze parfum sıkıyorum az bisey sonra onu yanan bi peteğin üstüne koyuyorum 🙄😂
35lavanta Leselis Yokk garip gelmez ben zallama bitki çayımıx vardı vanilyalı onu demleyip poşetini koyuyordum sağa sola mis gibi kokuyordu 😂😂😂😂😂😂 Nem makinası var mesela ona okaliptus yağı damlatıyorum arada lavanta vanilya ama ben kalıcı ve daimi bir koku istiyorum 🤔🤔
Leselis 35lavanta Bende istiyorum her gün evi silip süpürüyorum havalandiriyorum bir d3 neredeyse her gün çamaşır yıkanır ama hamile kalınca bana bi haller oluyor sanki ev kötü kokuyormuş gibi ve dee evin güzel kokmasina hastayiimm😂
35lavanta Leselis Bak aynıyız aynııı hele o çamaşırlar kalıcı kokmuyo ya deliriyorum gerçi yumuşatıcı gözünde sorun var kullanamıyorum şuan sadece deterjanda yok miss gibi kokutmuyo ne denediysem olmadı makinayı atcam çöpe vallaha tav oluyorum 😂😂 Birde bingo mutlu yuvam yüzey temizleyicisini al bak misss misss böyle güzel bir koku olamaz bayılıyorum ama yinedeee bi süre sonra geçiyo işte bana kalıcı koku lazım böyle kapıyı açtığımda desinlerki ayy evin ne güzel kokuyooo😂 Bu da benim gizli fantezim 😂😂😂😂😂
35lavanta Pinaray0309 Benim viladam spreylilerden bende ılık suya döküyorum mis gibi kokuyor ama tabi sonra gidiyor koku hep kalmıyorki ben istiyorum kapıyı açtığımda insanlar desin evin ne güzel kokuyorr ama yok ne yapsam o kalıcılığı sağlayamadım
Merilva Çubuklu Royal Mum Beyaz Sabun kokusunu tek geçerim eğer ki beyaz sabun seviyorsanız memnun kalırsınız sadece biraz hızlı bitiyor alırsanız 2 çubuk koyun, 40 TL civarındaydı en son ben girişe koyuyorum tüm eve yayılıyor koku 🤩
35lavanta Merilva Oda favorilerimdeydi 🤭🤭 Yorumlar çok güzel beyaz sabun kokusunu severim tabi sevmemmi miss gibi temizlik kokuyor ben en iyisi onuda alayım 🤭🤭😂😂