Cotanakk 35SD28 benim ilk doğumum fazla mı eksik mi hiç anlamıyorum hastanemiz de eve uzak eksik olacağına fazla olsun kafasıyla hareket ettim bildiğimden değil açıkçası belki de dediğiniz gibi fazladır
35SD28 Cotanakk benimde ilk doğumum olacak Allah ın izniyle sağlıcakla gelsinler 🤲 şimdi listeme baktım. Hemen hemen aynı gibi de değil gibi de 🤭🤭
Azrosum Cotanakk Aynen canim hastaneye göre değişiyor kimi hastanelee suslemeden ikrama paket anlasma yapıyorlar benim öyle degildi
Cotanakk Nnurdan normal doğum olup olmadığını bilmiyorum henüz kesin değil ilk doğumum olacağı İçin kestirmek zor ☺️
35SD28 Cotanakk muhtemelen ama pişik kremi falan almadım 🙈 emzik almayı düşünmüyorum. Sadece 2li biberon alacağım 🤲😇
sumeyye-5 Cotanakk sallama çay ve tek kullanımlık kahve götürsek hastanede sıcak su yok mudur ki acaba?
Sakinem212 Cotanakk erken hazırlamışsın ben kıyafet beşlik dışında hazırlık yapamadım doğum şekli belli değil .
35SD28 Cotanakk bir süre için evet ama hiç gelmezse sıkıntı. Hepsi de çok pahalı. Şimdilik en en miniğinden bir tane aldım. Çok hoşuma gitti 🙈
Cotanakk Sakinem212 ben tekim yardım edenim yok o yüzden yavaş yavaş her şeyimi kendim hazırlayacağım temizlik vs de var daha elim ayağıma dolanmasın istiyorum