Yelizzzz34_ Kızlaaar 24. Haftalık hamileyim 1 haftadır kabızım, şişkinliğim var, nefes darlığım var, karnımın içi yırtılcakmış gibi hissediyorum ya çok kötüyüm 😭
1elifelif Yelizzzz34_ canım acil duphalac al düzenleme kadar iç sonra bırakırsın doktoruna danış tabi. Demir ilacı kabızlık yapıyor ben o yüzden bıraktım doktorum içme dedi.
Nravc Yelizzzz34_ canım bende 29 haftalık olacağım pazartesi günü ve bende öyleyim Allahım karnımı taşıyamıyorum çatlayacak gibi oluyorum karnımın içi dışı ağrı yapıyor kaşıntı yapıyor gece uyutmuyor sağa sola dönemiyorum zorluk çekiyorum ne olacak böyle bilmiyorum 😣
mor_menekse1 Yelizzzz34_ bnde 29 haftadayım ikizlere gebeyim karnımın içi agrıyo 😂 kaşınıyor deli gibi nefes alamıyorum yemek falan yediğimde
Yelizzzz34_ Nravc bende öyleyim hatta daha 24 de böyleyse 30 falan napıcam diye söylenip duruyorum inşallah geçer bu durum ya 😭
DamlaAli Nravc @Yelizzzz34_ 2 günde bir az bir şey zeytinyağı sürün iyi geliyor o gerginliğe, sanki yırtılacakmış gibi hissine
mor_menekse1 Yelizzzz34_ Amin hepimizin canım benim valla iki yanım da sert nereye uzansam o vuruyor sırr üstü zaten imkansız 🙅 inle inle sabah oluyo 😅 Rabbimin izniyle Saglıkla zamnında kavuşalım hepimiz
Civcivim000 mor_menekse1 ayy Allah kolaylık versin 😅benim tek sıpa iki yanıma yetişiyor valla sizi düşünemedim son günlerde icat yaptı bunu da soluma yatıyorum oraya toplanıp karnımı kazıyo itiyo yazık diyorum ordaymış üstüne yattım sıkıştı heralde sağıma yatıyorum o tarafa gelip aynısını yapıyo bu defa😅işimiz iş
mor_menekse1 Civcivim000 MaşAllah Rabbim bağışlasın doğduklarında bol bol totişlerini dövüp sewelim inşAllah ❤️ :)