Ayse_88 Kızlar 12+4 haftalığım iki gündür kasıklarım çok ağrıyor birde göğüslerim küçüldü daha kontürolumede var acaba birşey mi oldu yoksa kendi kendimi korkutuyormuyum🤯🤯
Artasburci Ayse_88 korkma canım bebek yerleşiyor rahim büyüyor eee artık bebis esiyor annesi :) bizim de son 14 gün kaldı saglikli sekilde doğarlar insaallah bebislerimiz 😊
Selma_4701 Ayse_88 canım benimde öyleydi doktor bol bol su içmem gerektiğini öderdi adet sancısı gibi kaşık ağrılarım vardı şimdi 26 haftalık oldum yavaş yavaş geçti su çok önemli çok iç
Nesrinimsi Ayse_88 kişiden kişiye farklılık gösterir ama benim ne zaman kasığım ağrısa kesin idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Başka hiçbir belirti olmaz sadece kasıkta sızı şeklinde olur
Ayse_88 Selma_4701 çok içiyorum canım valla elimden pet şişe düşmüyor evet adet sancısı gibi sanki yırtıyorlar
Ayse_88 BenCansu evet de ne bileyim ilk gebeliğim sorunluydu ondan kaldı sanırım panik atakta var inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım bebişlerşmizi
Esma46800 Ayse_88 Allah’ın izniyle bir şey yoktur bebek yerleşiyordur bazen böyle ağrılar oluyo dikkat et yinede kendine