Duygucancan OzlemYu07 23 aralıkta regl oldm 31 aralıkta test yaptm pozitif 😂 cocuk erkenden bildirdi sanırım
badeninannesiii annesinin_beybisi ay onu ilk öğrendiğimde kullandım bütün vücudum kabardı kocaman kocaman . Ve kasıntıdan duramıyordum. Bana hiç iyi gelmedi , adını okuyunca bile içim ürperdi😀
annesinin_beybisi badeninannesiii taliksizlik olmuş 😁 ben de ilk gece kaldığında kendi kafama göre bunu aldim eczaneden geçen sene sonra ogrenince birakmistim😊
Tlin8321 4.haftamda doktora gittik kese gözüktü, 6 yada 7.hafta da kalp atışını duyduk beta hcg yüksekti bende karından baktı sadece.
Tlin8321 Deletedmom547899 keseyi gördüğümüzün akşamı eczaneye gidip eşim bi tane aldı, içeriğinde çeşitli vitaminlerde vardı. Folikasitin hangisi olduğunun bi önemi yok bence eczaneye gidip sorup alabilirsin.
Ferda_33 Deletedmom547899 canım kan testini ne zaman yaptin ben ona göre hesaplim yada sen hesapla istersen 2 günde bir 2 katı olacak sekilde hesapla bin olunca git doktor a görünür o zaman kese
Deletedmom547899 Ferda_33 5 ocakda gittim reglime bir gün kala 274,4 çıktı yardımcı olursan sevinirim 🙂🌺
Ferda_33 Ozge o haftada bende gittim artık kollarını oynatıyordu harika birsey sağlıkla al kucağına canım 😊♥️
Ferda_33 Deletedmom547899 canım verdigin tarihe göre bu gün bin olmuş Allahın izniyle şuan kese görünür benim 500 ken gitmistim üstten görünmedi birazda göbüs var o zaman doktorum söylemişti bin olmadan keseyi göremeyiz diye o da 5 ci haftaya geliyor zaten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 😊♥️