Melisa0002 Uygulamayla 6+3 haftalık hamileyim, ultrasona pazartesi gideceğim, bugüne kadar görünmez diye gitmedim
Deletedmom547899 Askiletotomsu Folik asit kullanmaya başladınız mı 6.haftaya iyi beklemissin ben meraktan çatlardim😅
Askiletotomsu Deletedmom547899 anlamadım canım 🙈 4.haftada keseye gördük dedim ama cevabını anlamadim başkasına mi yazdın ne 6.haftasi ? 😅😅😅
Askiletotomsu Deletedmom547899 folik asiti gebeliğimi öğrendiğimde 3 haftaliktim. O zamandan beri kullanıyorum Şuan 6+2 yim
Deletedmom547899 Ecmgn sorun çok saçma olacak ama beta değerine göre mi karından yada çatı muayenesi yapıyor doktor yoksa önce karından bakıp goremezse diğerini mi deniyor
Ecmgn Deletedmom547899 yoo saçma değil 😊 benim adetim 4 gün gecikmişti doktor karından göremeyeceğini düşünüp alttan baktı ilk muayenede kese yoktu kan değerime baktı 964 çıkınca 3 gün sonra gel dedi yine alttan baktı keseyi gördü
Askiletotomsu Deletedmom547899 doktor yazdı canım vinalac yazdı. Bı hafta sonra gittiğim doktorda folidoce yazdı İkisini de aldım İkisi de paralı 😓
Duygu__ Deletedmom547899 Doktorlar yazar folik asiti gittiğiniz de zaten size söyler kullanıp kullanmadığızı
Tlin8321 Deletedmom547899 keseyi gördüğümüzün akşamı eczaneye gidip eşim bi tane aldı, içeriğinde çeşitli vitaminlerde vardı. Folikasitin hangisi olduğunun bi önemi yok bence eczaneye gidip sorup alabilirsin.
annesinin_beybisi Askiletotomsu folbiol var ucuz ama doktorlarin bazilari tavsiye etmiyo folik asit orani cok yuksekmis
Askiletotomsu annesinin_beybisi ben saçları beslemesi için venaturanin emilen folik asit onu kullaniyordum O da ucuzdu yılbaşında en çok zammı o yemiş Onunla devam ederdim aslında da Bakalım bu elimdekiler ne zaman bitecek Progestan kullaniyomusun o verildi mi sana kanama sonrasi
Deletedmom547899 annesinin_beybisi banada gebelik öncesi vermişti onu danışmadan devam etmek istemedim
badeninannesiii annesinin_beybisi ay onu ilk öğrendiğimde kullandım bütün vücudum kabardı kocaman kocaman . Ve kasıntıdan duramıyordum. Bana hiç iyi gelmedi , adını okuyunca bile içim ürperdi😀