Busraeroglu Kızlar selam 😊 sizce Melikşah ismi güzel mi, eşim o kadar çok istiyorki aslada vazgeçmek istemiyor kıyamıyorum. İstemiyorsan yanına başka bir isimde koyarız diyor, yanına ne olabilir hiç bir fikrim yok o da ayrı 🙈
Minikbiranne_ Busraeroglu daha ince duymamıştım anlamı nedir? Bence bu isimin yanına bı isim daha olursa uzun olur
Sevcen Busraeroglu ya güzel ama biraz ağır bir isim gibi söylenişi falan biraz daha kibar bir isim daha güzel olur gibi
annenur Busraeroglu Melikşah değil de melihşah duymuştum. Ben böyle uzun tek isimleri severim Cihangir Beyazıt Alparslan Egemen melihşah gibi hem tek olarak yerli hem de Ege Cihan Alp gibi de kullanılabiliyor bence güzel ama dediğim gibi Melikşah duymadım melihşah olsa Melih de denilebilir di ama soayadiniz kısaysa yanına istediginizi ekleyebilirsiniz aslında İkinizinde gönlü olsun ben de eşimin beğendiği ismi sevmiyorum ama hakkı var diye bişi demiyorum 😂
Gzmmmmmm11 Busraeroglu eşiniz çok istiyorsa koyun bence heves etmiştir yiğit koyabilirsiniz başına mesela
Busraeroglu Minikbiranne_ en kutlu en yüce hükümdar anlamına geliyor. Eşimin tarihe vs özel ilgisi var o sebepten çok istiyor. Evet bende yanına mert falan mı koysam diye düşünüyorum ama işte uzun oluyor kafam çok karışık 🙈
Busraeroglu Sevcen bende öyle diyorumda o kadar hevesliki bir yandanda hiç kıyamıyorum. Melikşah Mert nasıl sence 😊 yani kimlikte yazsin kendisi Melikşah desin gönlü olsun diyorum ama bilemedim bir turlu
Sevcen Busraeroglu mert çok güzel bir isim keşke tek başına merte ikna etseniz ama bu erkekler taktı mı takıyor 😀olmadı öyle yapın ikisini koyun siz mert dersiniz hatta çoğu kişi mert der
Busraeroglu annenur Ya bu o konuda o kadar tıkanıyorumki melikşahın yanına sadece mert ismini uydurabiliyorum. Soyadımız Eroğlu. Melikşah Mert Eroğlu o kadar çok tekrarladimki icimden galiba o yüzden kulağıma uyumlu gelmeye başladı 😂
annenur Busraeroglu Bence çok güzel olmuş gerçekten yakışmış da. Şuan soyadinizla isimleri birleştirerek uyumlu gördüğüm bir de şunlar oldu Melikşah yiğit Eroğlu Melikşah Enes Eroğlu Akın Melikşah Eroğlu Sefa Melikşah Eroğlu Melikşah Kuzey Eroğlu Cihan Melikşah Eroğlu Melikşah Karan Eroğlu
Busraeroglu annenur evet bunlarda güzel gerçekten, esimede bir soyleyeyim muhtemelen bu şekilde olucak. Çok teşekkür ederiim 🙏🤗💕
bsrldgl Busraeroglu ismini ne koydunuz acaba çok merak ediyorum, benim eşimde çok istiyor ama ben istemiyorum
Turuncukelebek Busraeroglu valla eşim oğluma doğu koyacak ben hiç beğenmedim sizin ismi duyunca gözüm parladı ben çok beğendim valla