AysunzcanAraz Arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdim burada dr kordonda üç damar olması gerekirken iki damar var dedi bu anomali olabilir dedi çok üzgünüm yarın için perinotologtan randevu aldım var mı böyle bir durumu olan veya duyan
ruyyyyyaaaaaaaa AysunzcanAraz canım benimde vardı tek arter doktor anormal bi durum dedi . 18 gün önce doğum yaptım kızım çok şükür sağlıklı hiç takma kafana
Elons 22 haftalık gebeyim aynı durum bendede.mevcut dr endişe edecek bi durum olmadığını bildirdi tek etkisi beklenenden erken dogabileceğine ve kilo olarak biraz daha zayif olabilecegini söyledo takipte kalcaz dedi aynı durumu yaşayan bi arkadaşim ise ankarada başka bi dr göründü 5 kere ultrasyona girdi sıvı alıncaktı aldırmadı 6 boyutlu ultrasyonda görünmeyen diğer alterde görünmüs ve doktoru damar ince oldugundan ve çocugun pozisyonuna bağlı olarak görünmemis olabilir demiş icini ferah tut ayni durumda olup 39.haftada dogab 3kilo üzeri bebeklerde var Allah bilir ne olcağını sağlıklı bi sekilde kucağımıza aliriz insallah