Omay0707 Kızlar çatlatma iğnesi 7 8 günlerdeyiz dayanamdık test ysptık daha önce 6.günü etkisini kaybediyordı yani negatid cıkıyor du Bu benim testim https://imgyukle.com/i/oHu2hS Bu ise @bigunanneolucak https://imgyukle.com/i/oHxBsP testi İkimizde aynı gün iğne olduk Yorumlarmısınız iğne etkisi bu kadar net olabilirmi
Mihribancglr Omay0707 kan ver istersen canım testin güzel gözüküyor ama aşılamadan anlamıyorum ama kan vermen daha sağlıklı galiba
Mouradi Omay0707 Canım iğne etkisi bende iğne etkisi 13 ya 14cü gün geçmişdi Sen istersen 1günden bir yap test iğne etkisi olsa silikleşicek zaten İnşaAllah bebişindir ❤️
Omay0707 Mihribancglr Aşılama degil yumurta catlatma iğnesi içerisinde az miktarda hcg içeriyormjş ama testim baya net bu kadar etki etmez diye düşünüyorum
Omay0707 Betulmtn Evet ediyor diyorlar ana etksii bu kadar belirgin olmuyor burada da gördüm bu kadar net etkisi görmedim o yüzden
ebrusngl Çatlatma iğnesi etkisi 10-12 günde anca geçiyor malesef yani emin olmak için 14.gün test yapın kesin sonuç alırsınız ben çatlatma iğnesinden sonra 11.gün test yapmıştım silik çıktı ama kan verdiğimde yoktu
Omay0707 Mouradi şöyle diyim canım 4 saat önce yaptım daha silikti bunu biraz önce yaptım daha koyu gözle görülür şekilde fark vardı o yüzden heves etttim biraz
Mouradi bigunanneolucak Seninde 7,8 günü tekrar okudum, baya silik çıkmış canım iğne etkisi kalmamış gibi ben iğnenin 13 ya 14cü günü yaptığımda bundan da hafif silikti İnşaAllah ikinizde de hamilelikten olur canım 😍
Mouradi Omay0707 Anladım canım gebelik olsun İnşaAllah 😍 14cü günü bekle ama canım sonra iğne etkisi olurda üzülme
bigunanneolucak Mouradi sağol canım inşallah şuan gebeyizdir🙏🏻 Evet o onunki aşırı net benimki çok çok silik bakalım yarın tekrarlicaz
EbruGnc Senin testin pozitif görünüyor arkadaşının ki de silik çizgi gözüküyor ama çatlatma iğnesi hakkında bir bilgiye sahip değilim o yüzden en iyi sonucu kan testi verir kan testi vermenizi öneririm canım
Stramberyy Çatlatma iğnesiyle ilgili hiçbir fikrim yok. Ama aynı benim de bu şekilde silik bi çizgi vardı kan vermeye gitmiştik hemen doktora göstermiştim testi pozitif ama değerin düşük demişti betam 50 çıkmıştı 🤍 umarım gebesinizdir 🙈