Asyaburcin Arkadaşlar madlenbebekcikolata sayfasından yaptıran varmı acaba memnun kalan veya kalmayan varmı yardimci olur musunuz
Nisan4523 Asyaburcin Ordan yaptırmadım ama instagramda çikolatadeposuu adlı sayfadan yaptırdım. 2 gün içinde kargoladılar. Çok hızlıydı. Çikolatalarının tadı da çok güzel. Güvenilir bi sayfa yani. 100 adet çikolatayı 130 liraya yapıyolar
Asyaburcin Sedaaaa2 aaa bakalım begenicekmisiniz fiyatıda diğer sayfalara göre uygun açıkçası yaptırmak istiyorm ama bilemedim de gelince beni etiketleyip yazarmisin bende yaptiricamda
Morprenses Asyaburcin tmm teşekkürler önce yaptırmak daha mantıklı ben doktora falan da vermek isterim
Sedaaaa2 Asyaburcin sıparısı olusturdum iki gün içinde tasarımcılar hazırlayıp resmını atıcaklarmış haftasonu girdigi içi sanırım salı falan atarlar sonra kargo cıkısı olcak
Sedaaaa2 Zeynepun hıhı tasarımcıları baskı boyle olcak die attı onaylıyo musunuz dedi evet dedim odemeyı yaptım dun krgo beklyrm simdi
Sedaaaa2 Zeynepun kargom bugn geldı resım paylasmayı bılmyrm atıcaktm buraya ama orta boyda bi kutu resımdeki gıbı kocaman degil