Uchetu Merhaba, gebelik sürecinde ve bebek doğduğunda, bebeğin gelişimi ve bakımı için okuduğunuz ve memnun kaldığınız kitaplar nelerdir ?
esredn Uchetu nasıl yani ayva yersem bebeğimde gamze olur mu? kaç tane ayva yemeliyim? başlıklarından sonra bu başlığı görünce çok şaşırdım. Ben 34+6 haftalığım. Şu aralar odaklanmada sorun yaşıyorum ama zorluyorum kendimi okumak için. Önerilerimi aşağıda sıralayım. Doğmamış Bebeğin Gizli Yaşamı John KellyThomas Verny Bilinçli Bebek Aletha Solter Mahallenin Mutlu Bebeği (ben pek ısınamadım daha çok kolik bebek için davranış şekillerini anlatıyordu duruma göre değerlendirilebilir) Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler Heidi E. Murkof ( ay ay bilgi veriyor her ay okumak keyifli oluyor) -Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu -Otuz Milyon Kelime Dana Suskind Beth Suskind -Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ( henüz bitiremedim aslında o yüzden yazmam doğru mu bilemedim) 34+6 haftalık gebeyim doğum yaklaşıyor o sebeple aşağıdakilere başladım. Bebeğimle Oynuyorum -Harika Haftalar
Emossk Uchetu bebekler ne ister dr.elif pınar çakır in bebek bakımına dair herşey var ben doğduktan sonra aldım ama öncesinde alınmalı
okuyor Uchetu bebeğinizi beklerken sizi neler bekliyor Uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz Bebeğimle Oynuyorum
Gmz1616 Şermin Yaşar-Başlarım Şimdi Anneliğe Rehber niteliğinde eğlenceli bir kitap, ben çok severek okumuştum :)
Rabiaugur Ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını okuyorum içeriği çok güzel son ayıma doğruda sırf bebek bakımı ve eğitimi ile ilgili bi kitap okumak istiyorum araştırıyorum şimdilik montessori kitapları ilgimi çekiyor sanırım öyle bi kitap alıcam