Banuka Ben de yarın eczaneye gidip sorayım iğnem yeni bitti, inşallah ücretsiz verirler raporum var.Acaba büyük şehirlerde mi bu sorun var
BBabyy Umay34 sağlık Bakanlığı’nı arayın bu durumu anlatın size hangi depolarda ilacın olduğunun bilgisini verirler
burakveannesi Umay34 ben ankaradayım gecen hafta sorunsuz bir şekilde aldım raporlu para da vermedim ilaçta vardı
kelebegimgeliyor Okasapar ve enoxda firma kamu kurum iskontosunu kaldirdi. yani eczaci ilaci fark almadan verirse zarar eder. Aradaki farki mecbur hasta odeyecek. Artik hicbi eczane fark almadan ilac veremez. Veren varsada farketmemistir zarar ettiginin ve bu da haktır..
Babysharkk Tüp bebek merkezlerinin ve eğitim araştırma hastanesi gibi büyük hastanelerin yanındaki hastaneleri ararsanız daha rahat bulursunuz. Bende birçok ilacımı böyle uzak yerlere giderek alıyorum maalesef
Babysharkk esratmbs Progestan kapsülü doktor yazınca ücretsiz mi alıyorsunuz acaba ben her seferinde 75 tl gibi bir ücrete alıyorum
mirage333 Babysharkk gecen hafta 5 kutu prosgestan igme, 3 kutu progestan kapsül, 1 kutuda duphalac yazdı doktor fark 115 tl tuttu. Hangisi nekadar tuttu bilmiyorum. Ama icerisinde birikmis muayene parası yoktur zaten her hafta ilac aliyoz eczaneden.
Ygtalp Kızlar benimde elimde 35tane falan oksopar 4000lik iğne var ihtiyaci olan birine gonderebilirim. Doktorum biraktirdigi için elimde kaldı
Reffikaa Ben de bulamadım enox 4000 kullanıyorum 😔 oksapar bulduk bir kutu zor durum valla . Elin de fazla olan ya da kalan varsa yardımcı olur mu