Busealtnl Pazartesi günü kontrolüm var ama yaklaşık 20 dakikadır kasıklarımda ve belimde ağrı var bebiş de kipirdiyor sürekli ikinci hamileliğim ilki 6 haftalıkken düşük ile sonuçlandı korkuyorum o yüzden biraz sizce normal mi yaşayan var mı bu durumu
eusl Busealtnl ayakta çok durduysan normaldir canım dinlenşnce geçiyorsa da normaldir ama durduk yere ve düzenli geliyorsa hemen görün doktora
Busra2013 Busealtnl bende 31+4 bırden karnıma agrı gırıo tuvalete kosuom buyuk tuvalet oluo agrım gecıo bebek hareketlı ama neden bu agrı oluo 3 gundur anlamadım kabak cekırdegı yemıstım 2 hun oncr 3 avuç omu yaglıydı dokandı bılmıom acıle gıtmemek ıcın zor duruom pazartwsı kontrolum var benımde korkuom valla yataktan cıkmıom
Busealtnl eusl ayakda çok durmadım ama yarım saat oldu geçmedi belime ve kasıklarıma sanki batma oluyor 3-5 saniye sonra geçiyor daha ince de yaşamadığım için önemli mi değil mi anlayamıyorum düzenli derken nasıl oluyor
eusl Busealtnl şimdi nasılsın canım geçti mi? Geçmediyse ya da tekrarlıyorsa riske atma doktoruna görün hemen
Busealtnl Busra2013 Allah yardımcımız olsun canım bilemedim ki kabak çekirdeği yapar mı benim tuvalet felan de değil sürekli bir ağrı var anlamadım boşuna da gitmek istemiyorum hastaneye pazartesi günü gudicem diye bakalım 😕
Busra2013 Busealtnl ayn bende acıle gıtmek ıstemıom esım goturcm dıoda gıtmıom ıkınkere ultroya gırmesın zararlı pazartesı ıple cekıoö